Raus Napisano 2 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2022 Cześć wszystkim. Posiadam zestaw Onkyo A9130 + Aurora 700. Mój dobry znajomy sprezentował mi głosnik Eminence widocznych na zdjęciach, który mu został z czasów zabawy z gitarą basową. I teraz pytanie czy taki głosnik nadaje się do wykonania SUBa DIY? Z drewnem lubię pracować więc skrzynka z MDF raczej nie będzie problemem. Pytanie jaki wzmacniacz/panel muszę dopasować do tego Eminece + Onkyo A9130. Jedyne co mnie trochę martwi, to oznaczenie 16 Ohm na głośniku. Nie za dużo? Będę wdzięczny za wskazówki jak to ogarnąć, jeżeli w ogóle jest to możliwe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 3 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2022 Może @MariuszZ, podrzuci jakiś projekt? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 3 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2022 Fajnie by było gdyby sprezentował drugi taki sam. Razem można spiąć i obniżyć do wartości 8ohm, jesli trudności z tym samym mozna pokusić sie o inny i umieścić wewnatrz jako obnizenie fs Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts