MarcianoGT Napisano 3 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2022 Witam chcę przedłużyć sobie kabel oelhbach 2x2,5 do kolumny o 3m aby sobie ją na taras wystawić. Kabel jest zakończony dwoma bananami jest takie coś. Proszę o linka jak co do zakupu pozd Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 3 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2022 (edytowany) Troszkij mało po polskiemu to wszystko napisałeś, ale mam wrażenie, że taki gadżet byłby odpowiedni: https://allegro.pl/oferta/zlaczka-do-kabli-glosnikowy-lacznik-przewodow-9084828064 Edytowano 3 czerwca 2022 przez lpomis Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 3 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2022 Witaj, Zerknij np. na TO Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcianoGT Napisano 11 czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 11 czerwca 2022 Witam dzięki bardzo pozd Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 11 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2022 Dnia 3.06.2022 o 14:19, lpomis napisał: Troszkij mało po polskiemu to wszystko napisałeś, ale mam wrażenie, że taki gadżet byłby odpowiedni: Stosowałem kiedyś takie cudo techniki do subwoofera . Do kolumn na balkonie może i będzie ok. ,ale do suba nie polecam , buczało jak cholera Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts