Skocz do zawartości

Kto jest z Dolnego Śląska? Zaproszenie do spędzania wolnego czasu z kolegami z forum.

1Ender

Recommended Posts

Cześć! Zakładam ten temat, by wyjść trochę z zaścianka 4 ścian. Chciałbym spędzić trochę czasu z kolegami z forum i posłuchania jak ich systemy grają. Pogadania o muzyce i nie tylko. 

W lipcu/sierpniu planuję trochę posłuchać innych systemów niż mój. 

Dlaczego tylko dolnośląskie? Bo nie chce mi się za daleko jechać. :))))

Co z tego wyjdzie zobaczymy.

Pozdrawiam

Edytowano przez 1Ender

• 1Ender changed the title to Kto jest z Dolnego Śląska? Zaproszenie do spędzania wolnego czasu z kolegami z forum.
10 minut temu, misiek x napisał:

Ja,ja jestem z Kudowy 😃👍.

Niestety mieszkam na stałe w Holandii a w Kudowie teraz jedynie 2,3 razy w roku . Będę dopiero 15 lipca. 

ps. jak się podoba...? 

Bardzo mi się podoba. Od 22 lat, jestem przynajmniej raz w roku. Czekam z niecierpliwością, aż zrobią drogę szybkiego ruchu ze środkowego Pomorza do granicy Czech w tym do Kudowy. Z Poznania do Wrocławia już się doczekałem.

8 godzin temu, 1Ender napisał:

Focali słuchałem, nie masz buły na basie? Kiedyś chciałem je kupić. Ale wyszło inaczej. 

Z basu jestem zadowolony ale musiałem trochę sprzętem się pobawić żeby go dobrze kontrolować bo bardzo łatwo potrafił się rozlewać i tłuc. U mnie największy "minus" to ta kopułka która często potrafi krzyczeć, szczegół super ale dla niektórych utworów trzeba skręcać głośność.

• 2 months later...