desmodronik Napisano 8 lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 lipca 2022 Panowie ,czy warto kupic to urzadzenie ? jak rozumiem to koncowka mocy lampowa ? ostatnio ciagnie mnie znow do lamp. https://allegrolokalnie.pl/oferta/wzmacniacz-lampowy-diy-6p3se-25w-8ohm Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 8 lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 lipca 2022 Nikt nie zaryzykuje rekomendacji bez posłuchania jak gra. Patrząc na wykonanie i opis to wg mnie warto. Trafa, obudowa tyle kosztują, a możesz ten projekt modyfikować dowolnie. Widać, że ktoś serce włożył w ten projekt. Może wygląda nietęgo ale warto posłuchać. Dopytaj o stan lamp. Kwadra dobrych tetrod do prawie połowa ceny wzmaka. Czytaj, szukaj i pytaj. Najlepszy sposób to posłuchać ale cena jest wg mnie OK. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desmodronik Napisano 9 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 lipca 2022 dziekuje P Mariuszu a odpowiedz - ogłoszenie zniklo zatem temat nieaktualny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 9 lipca 2022 Udostępnij Napisano 9 lipca 2022 https://m.olx.pl/d/oferta/heathkit-sa-2-wzmacniacz-zintegrowany-el84-CID99-IDPahYd.html?reason=observed_ad Ty jest całkiem sympatyczny wzmacniacz w niskiej cenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desmodronik Napisano 10 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 lipca 2022 (edytowany) troche boje sie starych wzmacniaczy. Edytowano 10 lipca 2022 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim-nie ma sensu cytować go w całości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 10 lipca 2022 Udostępnij Napisano 10 lipca 2022 A ja starych kobiet ;). Stare piece są super, ich naprawa to często groszowe sprawy jak trafisz do dobrego elektronika, a ten wzmacniacz jest po naprawie. Sądzę że nie jeden nowy padnie szybciej niż ten. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts