S4Home Napisano 22 lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 lipca 2022 Jak jest budżet, to na pewno Silver, ale raczej 500, bo 300-ki są bardzo filigranowymi kolumnami i mają szczuplejszy bas. Wszystko zależy od tego jakim wzmacniaczem to będziesz chciał napędzić, bo może się okazać, że zdroworozsądkowym okaże się wybór Bronze 500, a nie widziałem, żebyś wspominał jakie urządzenie ma napędzać kolumny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Gie Napisano 24 lipca 2022 Udostępnij Napisano 24 lipca 2022 Na ten moment wzmaka nie mam, już od jakiegoś czasu. To będzie pewnie następny zakup jeśli chodzi o sprzęty ;). Na tą chwilę podpiąłbym pod amplituner Onkyo 696, mam jeszcze starszego Denona 1306 ale on trochę słabszy i to tez jest amp kina domowego. Jak powyższe kolumny zgrywają się z Onkyo albo takim Denonem? Tak, wiem do muzyki wzmacniacz a nie amplituner kina ;). Natomiast u mnie się i słucha muzyki i ogląda trochę filmów. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts