Artur Kozub Napisano 22 lipca 2022 Udostępnij Napisano 22 lipca 2022 Cześć Szukam słuchawek wokółusznych. Do techno/elektro. Zazwyczaj puszczam jakiś set z Tomorrowland. Do użytku tylko w domu. Budżet jaki bym nie chciał żeby przekroczyć to 300zl (chyba, że na prawdę będzie warto to mogę dołożyć drugie tyle ). Kabel mi nie straszny, więc nie muszą być BT. Źródło: lenovo y700 Słuchawki nie będą wykorzystywane do grania, ale musza być wygodne. Nie muszą mieć mikrofonu - chyba, że za niewielką dopłata :). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 23 lipca 2022 Udostępnij Napisano 23 lipca 2022 Myślę że warto szarpnąć się na Philips Fidelio X2HR. W przyszłości dobrze by było jednak kupić do nich DAC/Amp słuchawkowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Kozub Napisano 23 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 23 lipca 2022 3 godziny temu, MobyDick napisał: Myślę że warto szarpnąć się na Philips Fidelio X2HR. W przyszłości dobrze by było jednak kupić do nich DAC/Amp słuchawkowy. Zastanawiam się też nad ISK HD 9999. A czym się różnią x2hr od x2? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 23 lipca 2022 Udostępnij Napisano 23 lipca 2022 X2 to starsza wersja od X2HR. Nie znam dokładnych różnic pomiędzy nimi. Musiał byś poszukać informacji na ten temat w sieci. Wiem że nowsza wersja była bardziej ceniona, ale chyba różnice pomiędzy nimi nie były zbyt drastyczne. ISK HD 9999 za 170zł to na prawdę dobre słuchawki, ale do tych Philipsów bardzo im jednak daleko, chyba pod każdym względem. Nie widzę żadnej cechy HD 9999 w której mogły by się zbliżyć. No może poza tym że ISK-i mają etui na wyposażeniu, bo dodatkowe pady niższej jakości raczej nic w nich nie wnoszą dobrego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Kozub Napisano 8 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2022 A X3 nie będą lepsze? Teraz są w promce za 499zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 14 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2022 Ktoś tu wcześniej proponował na tym forum, poczciwe A-T AVC500, niesamowicie wygodne, lekkie i nawet możliwie grają. Raz słuchałem ale dobrze je właśnie wspominam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desmodronik Napisano 6 września 2022 Udostępnij Napisano 6 września 2022 mialem jednoczesnie oba modele fidelio x2 i x2hr - dzwiekowo byly identyczne ........... x3 nie sluchalem ale uzytkownicy skarzyli sie ze to krok w tyl wzgl x2 ,x2hr. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts