1Ender Napisano 12 września 2022 Udostępnij Napisano 12 września 2022 W Jaworze masz salon i chyba mają Aurory. To dość blisko od Wrocka. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 13 września 2022 Udostępnij Napisano 13 września 2022 Nie możliwe aby w województwie ich nie było. Za popularny model Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 13 września 2022 Udostępnij Napisano 13 września 2022 We Wrocławiu sprawdź sklepy Euro. Mają w ofercie. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 września 2022 Udostępnij Napisano 13 września 2022 To zapraszamy na wycieczkę do Oświęcimia, mamy zarówno Aurory jak i JBL z serii Stage Jedynie tylko nie jesteśmy w stanie wspomóc Klipsch'ami, bo nie mamy ich w ofercie, ale z opisu wnioskuję, że odpadły z zestawienia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halina R Napisano 26 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 26 września 2022 Trochę daleko od Wrocławia S4 :), Euro raczej nie robi odsłuchów (nie pytałem ale nie sadze). Słuchalismy magnaty signature 507, Klipsch R-820F, Polk Signature S55. Magnaty odpadły na wejściu, klipshe jak kiedyś pisałem zbyt krzykliwe, Polki bardzo fajnie i mocno grały jak na takie maleństwa. Oczy Haliny przy odsłuchu JBL stage a 190 dały końcowa odpowiedź zostały z nami. Szkoda że tych przeklętych Auror nie mogłem posłuchać ale nie chciało mi się bawić w wypożyczanie, kurierów itp. no trudno. JBL grają świetnie jesteśmy bardzo zadowoleni, słychać duzo więcej szczegółów w muzyce których nie było w polkach t50 i słuchać stereo lewy prawy głośnik gdzie w polkach było to strasznie zduszone, no i ten bas...:) dziekujemy wszystkim za pomoc i do napisania 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 26 września 2022 Udostępnij Napisano 26 września 2022 (edytowany) Cieszymy się, że mogliśmy Wam pomóc. Pozdrawiamy i życzymy udanego odbioru! Edytowano 26 września 2022 przez lysyrafal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 września 2022 Udostępnij Napisano 30 września 2022 No i rewelacja! Padło na fajne kolumny, więc tym bardziej super, że już cieszą Wasze ucho. Do Oświęcimia rzeczywiście jest kawałek, ale przy okazji zapraszamy jak się takowa nadarzy A tymczasem nie pozostaje nic innego jak życzyć miłych odsłuchów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts