sk09372 Napisano 27 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2022 Witam,pobrałem sobie z ciekawości jakieś demo z dżwiękiem DTS na pendrive ,włączyłem i wyskoczył mi komunikat na telewizorze że te dane audio nie są obsługiwane. Telewizor to samsung Q80T a amplituner to denon 1700,jakby ktoś coś wiedział na ten temat to byłbym wdzięczny za informacje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 27 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2022 Samsung nie obsługuje DTS. Możesz korzystać wyłącznie z rozwiązań Dolby. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 27 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2022 Samsung chyba nie kupił licencji od DTS... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sk09372 Napisano 27 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2022 A ja głupi myślałem że wystarczy amplituner z obsługą DTS. Dzięki za odpowiedzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
60d Napisano 27 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2022 Jak słusznie zauważyłeś amplituner "obsługuje" DTS nie tworzy go a jedynie "obrabia". Zatem musi mieć podany taki sygnał ze źrodła np. TV, odtwarzacza DVD itp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts