Xaxs xaxs Napisano 30 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2022 Jak w tytule, co brać Panowie? Mają grać z Taga Harmony HTR-1000CD V.2. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 31 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2022 Cześć, Wszystko zależy jakiego brzmienia oczekujesz. W mojej ocenie lepsze zgranie z tym wzmacniaczem będzie po stronie Taga Harmony Azure B-40 V3. Klipsch R-51m zagrają dynamiczniej ale także bardziej agresywną górą. Jesli chciałbyś iść w kierunku większej muzykalności to zwróć jeszcze uwagę na Heco Aurora 300. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaxs xaxs Napisano 31 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2022 Słucham generalnie metal i rock, kolumny będą musiały być na max dane pod ścianę. Dlatego nie wiem czy te Klipsch mogą tak stać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 31 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2022 3 godziny temu, Xaxs xaxs napisał: Słucham generalnie metal i rock, kolumny będą musiały być na max dane pod ścianę. Dlatego nie wiem czy te Klipsch mogą tak stać. Żadne kolumny nie powinny być przysunięte na maxa do ściany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaxs xaxs Napisano 31 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2022 (edytowany) Nie mam na myśli dosuniecia ich na grubość zapałki, chłodzi mi o to jedynie że w tej materii nie jestem w stanie bardzo mocno ich odsunąć, mają stać na półce meblościanki. Edytowano 31 sierpnia 2022 przez Xaxs xaxs Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 1 września 2022 Udostępnij Napisano 1 września 2022 Żadne. masz cześto promocję na Amazonie na ELAC B6.2 w cenie do 1000 zł. Te warto. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaxs xaxs Napisano 1 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 września 2022 2 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Żadne. masz cześto promocję na Amazonie na ELAC B6.2 w cenie do 1000 zł. Te warto. Piotr Masz na myśli to: https://www.tophifi.pl/glosniki/glosniki-podstawkowe/elac-debut-2-0-b6-2.html?gclid=CjwKCAjwsMGYBhAEEiwAGUXJadO-s4pNfXfngUIQ0Gq9n3xIjp09hY9k2qsXJtp-OiCJO-TQOuBmIxoCmxwQAvD_BwE ?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 2 września 2022 Udostępnij Napisano 2 września 2022 Dokładnie tak. Tu 1100 ale masz z Polski. Na Amazonie bywały po 900 chyba. Ale wolał bym zakup w Polsce. No to znacznie lepsze kolumny. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts