APO XYZ Napisano 19 września 2022 Udostępnij Napisano 19 września 2022 Witam Czy miał ktoś możliwość odsłuchania głośników aktywnych Magnat Transpuls 800A - skłaniam się do ich kupienia pod TV. Byłbym wdzięczny za wszelkie opinie o nich. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 22 września 2022 Udostępnij Napisano 22 września 2022 Z tego co wiem do Polski trafiło tylko kilka par tych kolumn do któregoś z marketów i trudno pewnie będzie znaleźć jakieś opinie na temat tych kolumn. Niestety my również ich nie słuchaliśmy, ale w zbliżonym budżecie masz aktywne kolumny Magnata z serii Reference 5A, które testowaliśmy i zagrały całkiem fajnie. Brzmieniowo Reference 5A przynajmniej porównując "suche" liczby powinny grać lepiej od Transpuls 800A, ale to tylko liczby. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
APO XYZ Napisano 24 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 września 2022 Myślałem o nich i nawet do was dzwoniłem, bo rozważałem 3A ( na 5A nie mam miejsca - mają stać obok TV na komodzie ) - ale chciałbym w przyszłości rozbudować je o subwoofer a tego 3A nie miały. Mam budżet 3100 PLN i wydało się to najbardziej sensowne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts