michal40 Napisano 28 września 2022 Udostępnij Napisano 28 września 2022 Czesc czy znacie alternatywę dla SMSL A300 (podwójny infineon, stosunkowo duża moc), ale z wejściami cyfrowymi (coax lub spdif) ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 28 września 2022 Udostępnij Napisano 28 września 2022 Cześć, Jedynie co przychodzi mi na myśl jako alternatywa to Topping PA5 ale i w tym przypadku nie będziesz miał na wyposażeniu DACa. Jest jeszcze Topping MX5, który posiada wejścia cyfrowe ale mocy będzie miał mniej niż SMSL A300 czy Topping PA5. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 28 września 2022 Udostępnij Napisano 28 września 2022 Alternatywy chyba brak jesli chodzi o moc. Kup a300 bo to na prawdę dobry wzmacniacz i jakiś dac toppinga. Ja mam a300 + topping d30 i jest elegancko. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 28 września 2022 Udostępnij Napisano 28 września 2022 Zależy w jakim budżecie. Jeżeli około 1000 ty chyba tylko aiyima d05 / d03 ale nie wiem jak z jakością tam. Jeżeli drożej to na pewno Sabaj a30a Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal40 Napisano 29 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 września 2022 Dnia 28.09.2022 o 14:22, Artur Charicki napisał: Alternatywy chyba brak jesli chodzi o moc. Kup a300 bo to na prawdę dobry wzmacniacz i jakiś dac toppinga. Ja mam a300 + topping d30 i jest elegancko. jakby ten DAC mial jeszcze USB z ktorego moze sam grać FLAC i WAV, to mialoby sens dla mnie.. a tak to trzeba jeszcze trzeciego pudelka- np takiej yamahy np 303 (ktora ma juz w sobie DAC ) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts