Palmos Napisano 4 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2023 No to ten pro plus ma lepszy dac niż zwykly pro. Jął ją miałbym tak grać to bym dołożył Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Piechocki Napisano 4 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2023 7 godzin temu, Dariusz Rybak napisał: Czy warto dokladac $$$ do wersji Pro Plus? Jeśli ma robić jako transport to nie. Jeśli ma robić jako odtwarzacz to tak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 4 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2023 1 godzinę temu, Patryk Piechocki napisał: Jeśli ma robić jako transport to nie. Jeśli ma robić jako odtwarzacz to tak. No już przecież o tym wcześniej napisaliśmy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Piechocki Napisano 4 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2023 (edytowany) Przepraszam najmocniej wielmożnego Pana, że pozwoliłem sobie wtrącić swoje trzy grosze do dyskusji, najwyraźniej źle zrozumiałem znaczenie słowa forum, być może forum pomyliło mi się z formaliną. Przyrzekam, że już więcej nie pozwolę sobie na takie faux pas względem wielmożnego Pana.... Edytowano 4 grudnia 2023 przez Patryk Piechocki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 4 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2023 A nie, luz, nie obraziłem się. 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominik Bobrowski Napisano 7 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2023 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz Rybak Napisano 7 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2023 Amazon Music UHD ma mimo wszystko więcej muzyki w UHD i kosztuje 17 ziko Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominik Bobrowski Napisano 7 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2023 33 minuty temu, Dariusz Rybak napisał: Amazon Music UHD ma mimo wszystko więcej muzyki w UHD i kosztuje 17 ziko Jak kupić w takiej cenie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz Rybak Napisano 7 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2023 3 minuty temu, Dominik Bobrowski napisał: Jak kupić w takiej cenie? Wbijasz na music.amazon.de i logujesz się polskim kontem. Bierzesz 30 dni trial a potem 3.99€/m Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominik Bobrowski Napisano 7 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2023 13 minut temu, Dariusz Rybak napisał: Wbijasz na music.amazon.de i logujesz się polskim kontem. Bierzesz 30 dni trial a potem 3.99€/m Czy o tym mówisz. Kiepsko u mnie z niemieckim ale tam jest chyba 10.99 EUR. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz Rybak Napisano 7 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2023 Być może dlategon ze mam wykupiony prime Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 7 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 grudnia 2023 14 minut temu, Dominik Bobrowski napisał: Czy o tym mówisz. Kiepsko u mnie z niemieckim ale tam jest chyba 10.99 EUR. To jest cena dla konta niemieckiego. Ceny dla PL sa nizsze: 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominik Bobrowski Napisano 7 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2023 Też mam Prime. Czyli mam na razie uruchomić free na niemieckiej stronie, a po miesiącu będzie taniej niż to 11 euro. Tak? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 7 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 grudnia 2023 Moim zdaniem kraj strony bez znaczenia, moze byc https://music.amazon.com/EU/unlimited/signup Wazny kraj konta. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz Rybak Napisano 7 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2023 43 minuty temu, ProjectPi napisał: Moim zdaniem kraj strony bez znaczenia, moze byc https://music.amazon.com/EU/unlimited/signup Wazny kraj konta. Tak. Musisz mieć konto i adres PL. I bycbmoze aktywny PL prime Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kn1234 Napisano 8 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2023 Tak,prime kupisz i masz music za 4ojro Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominik Bobrowski Napisano 8 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2023 Ok. Chyba ogarnąłem. A teraz mi powiedzcie - Amazon music obsługuję z poziomu aplikacji WiiM czy przez Chromecast z poziomu aplikacji AmazonMusic ? Gdzie lepsze parametry streamingu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz Rybak Napisano 8 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2023 Z poziomu aplikacji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 8 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 grudnia 2023 2 godziny temu, Dominik Bobrowski napisał: Ok. Chyba ogarnąłem. A teraz mi powiedzcie - Amazon music obsługuję z poziomu aplikacji WiiM czy przez Chromecast z poziomu aplikacji AmazonMusic ? Gdzie lepsze parametry streamingu? Z WiiM Home app albo z Amazon Music app przez Alexa Cast, z pelna jakoscia. Chromecast oznacza degradowanie jakosci. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzd23 Napisano 17 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2023 Hej czy to jest dobry pomysł aby podłączyć wiim mini do wzmacniacza pod port USB służący do podpięcia modułu BT. Chodzi o wzmacniacz Cambridge audio cxa60. Czy ten port odpowiednio zasili wiima? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kw202 Napisano 17 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2023 1 godzinę temu, bzd23 napisał: Hej czy to jest dobry pomysł aby podłączyć wiim mini do wzmacniacza pod port USB służący do podpięcia modułu BT. Chodzi o wzmacniacz Cambridge audio cxa60. Czy ten port odpowiednio zasili wiima? Spróbuj, nic złego się nie stanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 17 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2023 1 godzinę temu, bzd23 napisał: Hej czy to jest dobry pomysł aby podłączyć wiim mini do wzmacniacza pod port USB służący do podpięcia modułu BT. Chodzi o wzmacniacz Cambridge audio cxa60. Czy ten port odpowiednio zasili wiima? Próbowałam co prawda z innym streamerem, ale nie działa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzd23 Napisano 18 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2023 Podłączyłem, działa. Jak daje wzmaka na standby to streamer się elegancko wyłącza. Sorry za śmiecenie bo chyba temat o czym innym tu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzd23 Napisano 18 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2023 Niestety radość była przedwczesna. Jest wyraźnie słabsza jakość dźwięku po zasilaniu z tego USB. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majmaj. Napisano 28 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2023 Cześć, dlaczego ta ikonka wiim Pro jest tylko podświetlone gdy puszczam stacje radiowe? W innych przypadkach jest nieaktywna? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts