Skocz do zawartości

WiiM Pro - a jak ten namiesza?

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Przepraszam najmocniej wielmożnego Pana, że pozwoliłem sobie wtrącić swoje trzy grosze do dyskusji, najwyraźniej źle zrozumiałem znaczenie słowa forum, być może forum pomyliło mi się z formaliną. Przyrzekam, że już więcej nie pozwolę sobie na takie faux pas względem wielmożnego Pana....

Edytowano przez Patryk Piechocki
Napisano
2 godziny temu, Dominik Bobrowski napisał:

Ok. Chyba ogarnąłem. 

A teraz mi powiedzcie - Amazon music obsługuję z poziomu aplikacji WiiM czy przez Chromecast z poziomu aplikacji AmazonMusic ? Gdzie lepsze parametry streamingu?

Z WiiM Home app albo z Amazon Music app przez Alexa Cast, z pelna jakoscia. Chromecast oznacza degradowanie jakosci.

• 2 weeks later...
Napisano

Hej czy to jest dobry pomysł aby podłączyć wiim mini do wzmacniacza pod port USB służący do podpięcia modułu BT. Chodzi o wzmacniacz Cambridge audio cxa60. Czy ten port odpowiednio zasili wiima?

Napisano
1 godzinę temu, bzd23 napisał:

Hej czy to jest dobry pomysł aby podłączyć wiim mini do wzmacniacza pod port USB służący do podpięcia modułu BT. Chodzi o wzmacniacz Cambridge audio cxa60. Czy ten port odpowiednio zasili wiima?

Spróbuj, nic złego się nie stanie. 

Napisano
1 godzinę temu, bzd23 napisał:

Próbowałam co prawda z innym streamerem, ale nie działa. 

• 2 weeks later...