Matt Daemon Napisano 1 listopada 2022 Napisano 1 listopada 2022 Cześć, Potestowałem kilka budżetowych pre. Nie będę się jakoś szeroko rozpisywał, tak czy siak na dziś najlepiej podpasowała mi iskra1. Niemniej... sporo czytałem o LAR LPS-1 i się mocno zastanawiam nad nim. Na plus ponoć niezłe zasilanie a do Iskry należało by doinwestować. Natomiast nie słuchałem i nie bardzo mam gdzie posłuchać. Może ktoś z kolegów ma tudzież miał okazję porównać z Iskrą? I jeszcze jeden egzemplarz Gold Note Ph-1. Nigdzie nie ma wartościowych informacji od użytkowników - a może ktoś z Was posiada i krótko scharakteryzuje brzmienie? Będę wdzięczny za okazaną pomoc 😉 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 listopada 2022 Napisano 1 listopada 2022 9 godzin temu, Matt Daemon napisał: Będę wdzięczny za okazaną pomoc Cześć , to nie brak chęci pomocy , po prostu nie miałem u siebie tych pre więc ciężko coś doradzić. Pytanie , grasz na wkładkach MM czy też MC ? Odpisz, cytując
Matt Daemon Napisano 1 listopada 2022 Autor Napisano 1 listopada 2022 Wiem wiem Tomku 😉 gram na MM. Na razie Iskra jest faworytem. Jak nir znajdę ani wiecej info o wspomnianych ani nikt nie da posłuchać 😉 to Iskra na jakiś czas zagości plus wtedy jakieś rozsądne zasilanie 😉 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 8 listopada 2022 Napisano 8 listopada 2022 @Matt Daemon no to pochwał się… 1 Odpisz, cytując
Matt Daemon Napisano 10 listopada 2022 Autor Napisano 10 listopada 2022 Dnia 8.11.2022 o 20:36, MarcKrawczyk napisał: @Matt Daemon no to pochwał się… No co tu dużo mówić... iskierka jest niezwykle równa. Nic nie podbija, niczego nie eksponuje ponad miarę. Niemniej buduje szeroką scenę i akurat w moim secie idealnie i naturalnie podaje dźwięki instrumentow. Dźwięk nie traci na tzw. analogowości 😉 ale z drugiej strony mocno zmierza w kierunku transparentności podawanej z niezlej klasy dacia. Jestem przekonany, że znalazłbym lepszy droższy może oparty na technologii lampowej pre. Niemniej w cenie 1400 zł za nowy (udało sie nabyć czarny od producenta z delikatną ryską 😉 w mojek opinii to niezwykle trudne a może mało prawdopodobne zadanie 😉 4 Odpisz, cytując
Recommended Posts