kondi5 Napisano 9 listopada 2022 Udostępnij Napisano 9 listopada 2022 Witam, to mój pierwszy post .planuje zakupić zestaw kina domowego w konfiguracji 5.1 lub coś innego jeśli mi doradzicie . amplituner AVR-X2800H DAB. salon ma około 20 m². zestaw będzie służył głównie do filmów, sporadycznie do muzyki. proszę o propozycję samych głośników, kolumn + okablowanie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 15 listopada 2022 Udostępnij Napisano 15 listopada 2022 Popatrz na zestawy kolumn takie jak: Q Acoustics 3050i + 3010i + 3090Ci Dali Oberon 5/7 + 1 + Vokal Polk Audio Signature Elite ES55 + ES15 + ES35 Oczywiście zapraszamy na odsłuch i porównanie w naszym salonie znajdziesz poza wymienionymi jeszcze inne ciekawe propozycje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 16 listopada 2022 Udostępnij Napisano 16 listopada 2022 Dali do Denona? No nie panowie tak nie pasuje .... QAcustic faktycznie to bardzo dobry trop. Polk także. Do tego Monitor Audio Bronze 200 + FX Magnaty Signature 507 Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Szwochertowski Napisano 17 listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 listopada 2022 Panowie, do Denon AVR-X1600H szukam centralnego, podpowiedzcie: Polk Audio Signature Elite ES35 czy Canton GLE 50 Center? Pozdrawiam! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 18 listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 listopada 2022 A co masz w reszcie? Centralnego się nie dokupuje do amplitunera. Tylko do własnych upodobań EWENTUALNIE do reszty kolumn. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Szwochertowski Napisano 18 listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 listopada 2022 45 minut temu, Piotr Sonido napisał: A co masz w reszcie? Centralnego się nie dokupuje do amplitunera. Tylko do własnych upodobań EWENTUALNIE do reszty kolumn. Piotr No i tu się robi skomplikowanie. Mam dwie duże robione na zamówienie kolumny, za wiele o nich powiedzieć nie jestem w stanie. Fajnie grające. Subwoofera brak, za centralny robi stary kiepski głośnik centralny Panasonic ze starego kina. Dwa tylne też ze starego kina - kiepskie. I staram się zrobić krok do przodu... Dzięki za odpowiedź! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 18 listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 listopada 2022 1 godzinę temu, Jakub Szwochertowski napisał: zamówienie kolumny, To zamów też i centralny. Wskazane jest mieć go na tych samych przetwornikach co fronty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Szwochertowski Napisano 18 listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 listopada 2022 1 godzinę temu, J4Z napisał: To weź jakiś central z dobrą rozdzielczością żebyś wyraźnie słyszał dialogi. Żaden z tych? Polk Audio Signature Elite ES35 Canton GLE 50 Center Coś innego polecisz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 21 listopada 2022 Udostępnij Napisano 21 listopada 2022 Jesli bierzesz tylko te dwa pod uwagę to ja bym wybrał Polka. Ale masz Klipsch 440/450 i późniejsze odmiany. Także wczesniejsze. Fyne F500C, Tannoy XTC, DC6C? takie miał oznaczenie? Centralny z Revolution w każdym razie Szukasz używanych? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Szwochertowski Napisano 21 listopada 2022 Udostępnij Napisano 21 listopada 2022 Pomieszczenie 30m2, z antresolą, mocno otwarte. W pierwszej chwili chciałem wydać 800 zł No i się zaczęło. Powiedzmy, że jak używka to do 1200, jak nowy to 1500 (absolutny max to 2000), może raty jakieś znajdę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 22 listopada 2022 Udostępnij Napisano 22 listopada 2022 A co znalazłeś? Podsyłaj linki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Szwochertowski Napisano 22 listopada 2022 Udostępnij Napisano 22 listopada 2022 6 godzin temu, Piotr Sonido napisał: A co znalazłeś? Podsyłaj linki. Kolumna centralna Polk Audio Signature Elite ES35 tu cena kusi,. Q Acoustics 3090Ci Kolumna centralna Klipsch RP-440C EBONY nie wiem czy sklep legit Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 22 listopada 2022 Udostępnij Napisano 22 listopada 2022 Chcesz duży centralny ? Mam do sprzedania Mission 70c3 Kawał dobrego brzmienia . Mimo upływu lat robi wrażenie:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 23 listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 listopada 2022 Jestem za tym RX center albo Klipsch 440C nie znam sklepu, ale Klipsch był sprzedwany nawet w sklepach garazowych więc, nie dziwi mnie to Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Szwochertowski Napisano 30 listopada 2022 Udostępnij Napisano 30 listopada 2022 (edytowany) No i niestety, nikt nie ma już w ofercie tego Klipsch 440C, tam gdzie był na stronach, to błąd. Ten RX Center nijak nie pasuje do reszty wyglądem. Wszystko czarne mam. Jakby chociaż w kolorze drewna był Nawet Polk już nie 1300 a 1700. Edytowano 30 listopada 2022 przez Jakub Szwochertowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 30 listopada 2022 Udostępnij Napisano 30 listopada 2022 https://www.olx.pl/d/oferta/nowa-kolumna-centralna-klipsch-rp-440c-glosnik-kino-domowe-CID99-IDS0ipr.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 1 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2022 Ciekawe skąd to ma po tylu latach. Ale zadzwoń do niego. Mógłbym podjechać zobaczyć ale przepraszam Cie nie mam obecnie możliwości. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ststek Napisano 1 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2022 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Ciekawe skąd to ma po tylu latach. Ale zadzwoń do niego. Mógłbym podjechać zobaczyć ale przepraszam Cie nie mam obecnie możliwości. Piotr W Europie 440c jest wciąż dostępny w sklepach w wyprzedażach (np. na Supersonido czy Zococity - Hiszpania ) po 299 euro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Szwochertowski Napisano 1 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2022 1 godzinę temu, Ststek napisał: 3 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Ciekawe skąd to ma po tylu latach. Ale zadzwoń do niego. Mógłbym podjechać zobaczyć ale przepraszam Cie nie mam obecnie możliwości. Piotr W Europie 440c jest wciąż dostępny w sklepach w wyprzedażach (np. na Supersonido czy Zococity - Hiszpania ) po 299 euro. https://www.supersonido.es/p/klipsch-rp440c znalazłem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 2 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2022 AA no to ok to super I to w SuperSonido :):):) Nie no bierz! Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts