Dominik D. Napisano 22 listopada 2022 Udostępnij Napisano 22 listopada 2022 Witam, dopiero zaczynam przygodę z audio. Najpierw (w promocji) nabyłem Polk es15, a teraz szukam budżetowego wzmacniacza. Co zagra lepiej: Loxjie A30 (ewentualnie SMSL a300) czy Yamaha RS202? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 22 listopada 2022 Udostępnij Napisano 22 listopada 2022 Hej, nie wiem co będzie źródłem i jakich wejść potrzebujesz. Loxjie a30 jest super na początek. A300 jest dźwiękowo jeszcze lepszy ale traktuj go jak analogowy wzmacniacz. Bluetooth w nim się nie nadaje do niczego i USB też średnio. Miałem większe es20 z Toppingiem MX5 , który jest na tym samym chipie co A30 i mocy było w sam raz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 22 listopada 2022 Udostępnij Napisano 22 listopada 2022 Yamahę odrzuć od razu. Miałem ja na samym początku i sabaj a4 ja "zjadl" pod każdym względem. Loxjie jest lepsze od sabaja ale smsl a300 jest lepsze od tych wszystkich propozycji. Zdecydowanie smsl a300. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 23 listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 listopada 2022 Yamahę odrzuć. Z dwóch chińczyków nie wiem. Poszedł bym w typy kolegów. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominik D. Napisano 23 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 23 listopada 2022 Dzięki za pomoc - zamówiłem A30, ale zastanawia mnie dlaczego ta Yamaha jest tak negatywnie odbierana. Wydawałoby się, że to jednak marka więc i jakaś renoma. Fakt, że poza BT ma tylko wejścia analogowe, ale BT by mi chyba wystarczyło, tym bardziej, że ma fm/dab+. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 23 listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 listopada 2022 Ja ją miałem w 2017 roku. Wtedy chyba nie było jeszcze tyłu chińczyków w klasie d. A oni takie niskobudżetowe amplitunery po prostu niszczą. Kwestia tego co kto oczekuje. Ty jakbyś się nie zainteresował na forum też mógłbyś być jej posiadaczem ale chcesz wydać pieniądze jak najlepiej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 23 listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 listopada 2022 Cześć, Z tej dwójki zdecydowanie Loxjie będzie lepszym wyborem. Możesz jeszcze spojrzeć na Toppinga MX5 lub bardziej muzykalną Tagę Harmony HTR1000CD. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts