Krzysztof Strzoda Napisano 3 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2022 Witam, zamierzam kupić wzmacniacz nad amp 1 (jego funkcjonalność do mnie przemawia- AirPlay, chromecast, 2 optyki i wejście liniowe oraz sub out) i chciałbym jakieś kolumny podstawkowe (będą stały na stawce obok tv) z dobrym basem do muzyki i tv - w późniejszym czasie może dokupie jakiegoś suba. celuje raczej w używki z racji budżetu - chciałbym wydać jak maj mniej ( myślałem o q350 ale nie wiem czy ten tandem będzie grał dobrze) co polecacie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 3 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2022 Kef Q350 będą ok. Elac Debut 2.0 B6.2 teraz można kupić nowe w dobrej cenie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpietruszko Napisano 3 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2022 Zainteresuj się ARGON SA1, to to samo co NAD a można trafić kilkaset złotych taniej. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Strzoda Napisano 3 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 grudnia 2022 Argon nie ma tej funkcjonalności - ja potrzebuje AirPlay (lub optyka do podłączenia Apple Tv3 gen), optyka do podłączenia tv, chromecasta lub optyka do podłączenia audiocasta, rca do gramofonu i/lub tapedeck. w budżecie do ok 2500 zł nie widziałem sprzętu spełniającego w/w zadania. myslalem jeszcze o HK citadion amp ale ma takie sobie opinie o przegrzewaniu się Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 4 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2022 Argon Audio SA1 ma dwa wejścia optyczne oraz USB czego nie ma NAD AMP1. Zewnętrzne źródło będzie moim zdaniem lepszym rozwiązaniem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fantomas Napisano 5 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2022 Używane Zensory 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 5 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2022 ELAC B6.2, KEF Q 350, Tannoy M2, starsze ELACi, Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 7 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2022 KEFy Q350 będą jaka najbardziej dobrym kierunkiem. Jeśli lubisz przestrzenne brzmienie z mocniejszą podstawą basu to będą jak znalazł. Posłuchałbym jeszcze Q Acoustic 3030i, które wyciągną więcej detali oraz zaprezentują bardziej zróżnicowany bas. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts