Krzysztof Strzoda Napisano 3 grudnia 2022 Napisano 3 grudnia 2022 Witam, zamierzam kupić wzmacniacz nad amp 1 (jego funkcjonalność do mnie przemawia- AirPlay, chromecast, 2 optyki i wejście liniowe oraz sub out) i chciałbym jakieś kolumny podstawkowe (będą stały na stawce obok tv) z dobrym basem do muzyki i tv - w późniejszym czasie może dokupie jakiegoś suba. celuje raczej w używki z racji budżetu - chciałbym wydać jak maj mniej ( myślałem o q350 ale nie wiem czy ten tandem będzie grał dobrze) co polecacie Odpisz, cytując
lysy Napisano 3 grudnia 2022 Napisano 3 grudnia 2022 Kef Q350 będą ok. Elac Debut 2.0 B6.2 teraz można kupić nowe w dobrej cenie. 1 Odpisz, cytując
mpietruszko Napisano 3 grudnia 2022 Napisano 3 grudnia 2022 Zainteresuj się ARGON SA1, to to samo co NAD a można trafić kilkaset złotych taniej. 2 Odpisz, cytując
Krzysztof Strzoda Napisano 3 grudnia 2022 Autor Napisano 3 grudnia 2022 Argon nie ma tej funkcjonalności - ja potrzebuje AirPlay (lub optyka do podłączenia Apple Tv3 gen), optyka do podłączenia tv, chromecasta lub optyka do podłączenia audiocasta, rca do gramofonu i/lub tapedeck. w budżecie do ok 2500 zł nie widziałem sprzętu spełniającego w/w zadania. myslalem jeszcze o HK citadion amp ale ma takie sobie opinie o przegrzewaniu się Odpisz, cytując
lysy Napisano 4 grudnia 2022 Napisano 4 grudnia 2022 Argon Audio SA1 ma dwa wejścia optyczne oraz USB czego nie ma NAD AMP1. Zewnętrzne źródło będzie moim zdaniem lepszym rozwiązaniem. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 5 grudnia 2022 Napisano 5 grudnia 2022 ELAC B6.2, KEF Q 350, Tannoy M2, starsze ELACi, Piotr Odpisz, cytując
Q21 Napisano 7 grudnia 2022 Napisano 7 grudnia 2022 KEFy Q350 będą jaka najbardziej dobrym kierunkiem. Jeśli lubisz przestrzenne brzmienie z mocniejszą podstawą basu to będą jak znalazł. Posłuchałbym jeszcze Q Acoustic 3030i, które wyciągną więcej detali oraz zaprezentują bardziej zróżnicowany bas. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts