Luc Adams Napisano 16 grudnia 2022 Napisano 16 grudnia 2022 Witam, jak w temacie który soundbar lepszy do kina domowego ? Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 16 grudnia 2022 Napisano 16 grudnia 2022 Do telewizora Który bardziej się wizualnie podoba . Z kinem nie ma nic wspólnego , ani jeden , ani drugi . 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 19 grudnia 2022 Napisano 19 grudnia 2022 Hahah słuszna, krótka , treściwa uwaga. Moim zdaniem te belki Sonosa są całkiem udane, ale fakt to nie kino. To zastępstwo głośników w TV. Tylko tyle. Piotr 1 Odpisz, cytując
Q21 Napisano 21 grudnia 2022 Napisano 21 grudnia 2022 Pod względem "rozmachu" mocniej zabrzmi Polk wyposażony jest w subwoofer i na niewielkiej przestrzeni robi robotę. Odpisz, cytując
robku Napisano 22 grudnia 2022 Napisano 22 grudnia 2022 Miałem tego polka i powiem, że porażka. Oddałem szybko z powrotem do sklepu. Ani muzyki ani filmu na tym czymś nie dało się słuchać. Waliło to basem niemiłosiernie i w zasadzie po za nim nic nie było... ani środka ani góry. Bardzo się ucieszyłem, że bez problemu mogłem oddać do sklepu stacjonarnego Mmarkt gdzie go kupiłem. 1 Odpisz, cytując
Butler Napisano 22 grudnia 2022 Napisano 22 grudnia 2022 1 godzinę temu, robku napisał: Miałem tego polka i powiem, że porażka. Niemożliwe. Przecież jego konstrukcja dostarcza potężny, wypełniający pokój dźwięk kina domowego. A wiedziałeś że posiada zaawansowane technologie dźwięku surround zapewniające krystalicznie czyste dialogi jak i realistyczny dźwięk surround? Mały, niepozorny, ale drapieżny! Łączna moc sytemu 150W – to może przemówić do wyobraźni! https://thinkapple.pl/2019/02/27/polk-magnifi-mini-soundbar-recenzja/ Odpisz, cytując
Recommended Posts