dayzee Napisano 1 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 (edytowany) Witam wszystkich w Nowym roku. Dziś pojawił się problem. Mam podpięte pod ten wzmak dekoder c+ pod coax1 i odtwarzacz CD pod coax2. Gdy przełączę na cd czyli coax 2 to brak sygnału, szukałem przyczyny i dopiero po wyciągnięciu kabla coax od dekodera ze wzmacniacza pojawią się sygnał z cd i gdy wepnę kabel spowrotem sygnał zanika. Co z tym zrobić? Z góry dziex Edytowano 1 stycznia 2023 przez dayzee Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 1 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 Sygnał uległ zakrzywieniu w czasie 2022 i przestrzeni 2023 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayzee Napisano 1 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 Tzn. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlardo Napisano 1 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 Próbowałeś twardy reset na sam początek? Dziwne że tak nagle przestało działać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayzee Napisano 1 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 Tak, reset robiłem. U nas w okolicy ostatnio były częste zaniki prądu, może ma to związek? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 2 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2023 Nie wygląda żeby coś mechanicznie uległo uszkodzeniu. Ale może faktycznie soft? Czy w opcjach jest opcja przypisywania tych źrodłem? Bo ja prawde mówiac nie wiem. Może nie jest przypisane? Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayzee Napisano 2 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 stycznia 2023 20 minut temu, Piotr Sonido napisał: Nie wygląda żeby coś mechanicznie uległo uszkodzeniu. Ale może faktycznie soft? Czy w opcjach jest opcja przypisywania tych źrodłem? Bo ja prawde mówiac nie wiem. Może nie jest przypisane? Piotrek Nie ma opcji, jest tylko wybór źródeł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 3 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2023 23 godziny temu, dayzee napisał: Nie ma opcji, jest tylko wybór źródeł. No to pisz do @Top Hi-Fi & Video Design może będa znali ten przypadek. A jak nie to serwis. Wygląda na zawieszenie softu. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayzee Napisano 3 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 stycznia 2023 Problem rozwiązany, problemem był przewód USB A-B podłączony był laptop pod DAC USB, zmiana przewodu pomogła. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts