dayzee Napisano 1 stycznia 2023 Napisano 1 stycznia 2023 (edytowany) Witam wszystkich w Nowym roku. Dziś pojawił się problem. Mam podpięte pod ten wzmak dekoder c+ pod coax1 i odtwarzacz CD pod coax2. Gdy przełączę na cd czyli coax 2 to brak sygnału, szukałem przyczyny i dopiero po wyciągnięciu kabla coax od dekodera ze wzmacniacza pojawią się sygnał z cd i gdy wepnę kabel spowrotem sygnał zanika. Co z tym zrobić? Z góry dziex Edytowano 1 stycznia 2023 przez dayzee Odpisz, cytując
audiowit Napisano 1 stycznia 2023 Napisano 1 stycznia 2023 Sygnał uległ zakrzywieniu w czasie 2022 i przestrzeni 2023 1 Odpisz, cytując
pawlardo Napisano 1 stycznia 2023 Napisano 1 stycznia 2023 Próbowałeś twardy reset na sam początek? Dziwne że tak nagle przestało działać. Odpisz, cytując
dayzee Napisano 1 stycznia 2023 Autor Napisano 1 stycznia 2023 Tak, reset robiłem. U nas w okolicy ostatnio były częste zaniki prądu, może ma to związek? Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 2 stycznia 2023 Napisano 2 stycznia 2023 Nie wygląda żeby coś mechanicznie uległo uszkodzeniu. Ale może faktycznie soft? Czy w opcjach jest opcja przypisywania tych źrodłem? Bo ja prawde mówiac nie wiem. Może nie jest przypisane? Piotrek Odpisz, cytując
dayzee Napisano 2 stycznia 2023 Autor Napisano 2 stycznia 2023 20 minut temu, Piotr Sonido napisał: Nie wygląda żeby coś mechanicznie uległo uszkodzeniu. Ale może faktycznie soft? Czy w opcjach jest opcja przypisywania tych źrodłem? Bo ja prawde mówiac nie wiem. Może nie jest przypisane? Piotrek Nie ma opcji, jest tylko wybór źródeł. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 3 stycznia 2023 Napisano 3 stycznia 2023 23 godziny temu, dayzee napisał: Nie ma opcji, jest tylko wybór źródeł. No to pisz do @Top Hi-Fi & Video Design może będa znali ten przypadek. A jak nie to serwis. Wygląda na zawieszenie softu. Piotrek Odpisz, cytując
dayzee Napisano 3 stycznia 2023 Autor Napisano 3 stycznia 2023 Problem rozwiązany, problemem był przewód USB A-B podłączony był laptop pod DAC USB, zmiana przewodu pomogła. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts