Butler Napisano 11 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2023 12 minut temu, moss napisał: Właśnie widzę jak godzisz się z tą krytyką Bo nie masz podstaw, a wręcz prawa do tego by krytykować gusta. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gałązka Napisano 11 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2023 @moss to jak masz mnie gdzieś to miej też to co pisze i będzie ideolo :D. 4 minuty temu, Kraft napisał: Chyba mamy idealny forumowy zestaw nieidealny - Klipsch + Marantz + Melodika;). No i pianki jako aranżacja. Myślę, że całe życie możemy się spierać o sprzęt idealny i nigdy nie dojdziemy do finału takiej rozmowy Ja gdzieś kiedyś w jakimś poście już pisałem, znam "wady" Klipscha , mało tego osobiście słuchałem ciekawsze zestawy głośnikowe w tej cenie, którą wydałem i nigdy w życiu nie napiszę, że Klipsche są nawet killerem w swoim budżecie cenowym bo wiem doskonale, że tak nie jest, ale no właśnie ale dla mnie ważny też był wygląd kolumn, a te po prostu świetnie pasują mi do wnętrza. Czy polece komuś klipsche do stereo ? Jeśli gdzieś nie wspomni, że lubi takie efekciarskie granie to na bank nie polecę. A nawet jak ktoś o Klipsche spyta to proponuje mu ich posłuchać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 11 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2023 Przed chwilą, Butler napisał: Bo nie masz podstaw, a wręcz prawa do tego by krytykować gusta. Przecież ja cały czas krytykuje klipsche a nie twój gust. Co mnie to obchodzi że lubisz słuchać Zenka i inne bum, cyk, cyk. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gałązka Napisano 11 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2023 1 minutę temu, Butler napisał: Bo nie masz podstaw, a wręcz prawa do tego by krytykować gusta. mówiłem na wstępie nie ma co się kopać z koniem 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 11 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2023 25 minut temu, tomek4446 napisał: Ale czy " "V-ka" nie może się podobać ? Zależy jeszcze z jaką głośnością zazwyczaj słuchamy. Jeśli niezbyt głośno to V-ka da właśnie bardziej prawidłową krzywą, bo uzupełni spadki czułości ludzkiego słuchu. I tak... każdy może mieć rację. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 11 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2023 Ok, niech Ci będzie. Może być tak że lubię Twoje ironiczne "bum cyk cyk". I na Klipsch brzmi to dla mnie i dla całej masy much na tym świecie super. To można więc na tym Klipsch grać stereo czy nie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józef Herczek Napisano 11 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2023 39 minut temu, Kraft napisał: Zależy jeszcze z jaką głośnością zazwyczaj słuchamy. Jeśli niezbyt głośno to V-ka da właśnie bardziej prawidłową krzywą, bo uzupełni spadki czułości ludzkiego słuchu. I tak... każdy może mieć rację. Coś w tym jest, zawsze jak idę do kumpla to podoba mi się mikrodynamika jego Klipschów. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts