DiBatonio Napisano 18 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2023 32 minuty temu, Ronald napisał: Był też pathos wszyscy ze super a mi nie grał. Dopiero Cayin zrobił co trzeba Mnie też Pathosy nie podeszły, już lepiej Pass, Cayin HA3 i HD12 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ronald Napisano 18 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2023 Fajne wzmacniacze robił ktoś w Bydgoszczy trilogy-tak to się chyba pisze. Co prawda nie kupiłem ale słuchałem. Był ok. No ale ja się uparłem na xlr i dlatego cayin. Wyższość xlr nad Jack? Nie wiem nie znam się😄. Po prostu chciałem mieć możliwość i tyle. AA i ten z Bydgoszczy to żaden mój znajomy ot tak kiedyś byłem i słuchałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chinczykzchin Napisano 19 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 stycznia 2023 kupiłem dziś copland dac-215. Słuchałem dziś 4 wzmacniaczy: - HIFIMAN EF400 - FIIO K9 PRO ESS - Lehmannaudio Drachenfels - copland dac-215 Wszystkie spoko, żaden nie urywał dupy, kupiłem copland, bo najdroższy i w internecie pojawia się jako para dla lcd-x. Jestem w szoku jak ludzie potrafią szczegółowo opisywać odczucia, dla mnie to są tak minimalne różnice, pewnie gdybym miał z zamkniętymi oczami wybierać i ktoś by mi powiedział że najtańszy Lehmannaudio Drachenfels (2300) kosztuje 10000 to bym w to uwierzył. Wybrałem Copland bo chcę mieć spokój, że wybrałem dobrze - boję się, że im dłużej potrwa wybieranie tym gorzej. Wierzę, że docenię swój wybór z czasem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 19 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2023 Argument z najwyzszej ceny, tez zacnie. Wszystkie podobnie, ale nic tak nie poprawia samopoczucia, jak swiadomosc przeplacenia najbardziej. 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chinczykzchin Napisano 20 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 stycznia 2023 Dokładnie. Gdybym tydzień temu nie napisał ojcu, że za tydzień przywiozę mu moje LCD-2C z dragonfly, i gdyby nie to że chwilę później kupiłem LCD-X i w związku z czym nie miałem już odwrotu to chyba bym się nie zdecydował na tę zmianę. Myślałem, że będzie kosmiczna, raczej nie jest warta 12000zł. Ale chuj. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 20 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2023 Chyba nie chcesz powiedzieć, że LCD X grają tak samo jak LCD 2C? A wszystkie wymienione wzmacniacze nie wykazują różnic. U Ciebie źródłem jest smartfon, a czy sprawdzałeś jak gra Copland przez wej RCA z innego źródła lub z laptopa z Tidalem na pokładzie, albo czym innym? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chinczykzchin Napisano 20 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 stycznia 2023 (edytowany) Dzięki za podpowiedź, będzie na to czas. Są różnice i były różnice między wzmacniaczami, najlepiej grał mi Copland, ale to to były tak minimalne różnice, czy sugerowałem się ceną czy wrażeniami to pytanie do psychiatry - to chciałem powiedzieć. Chodzi mi o to że myślałem że różnice będą wyraźniejsze. (Niczego nie żałuję ja zawsze wszystko doceniam z czasem.) Edytowano 20 stycznia 2023 przez chinczykzchin Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts