Gregor12 Napisano 1 lutego 2023 Udostępnij Napisano 1 lutego 2023 Dzień dobry, witam serdecznie. Kupiłem Magnata MR750, wybrałem jego ze względu na to, że ma sub out. Gra z tannoyami V4, okazało się, że basu jest wystarczająco, jest przestrzeń i ładne stereo natomiast cały czas mam wrażenie, że brakuje średnicy. Zastanawiam się czy nie oddać i nie wziąć starszego modelu MR780 który ma regulację tonów średnich. Ktoś porównywał obydwa modele i może coś skrobnąć na ten temat? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 1 lutego 2023 Udostępnij Napisano 1 lutego 2023 Najlepszym rozwiązaniem jest jakbyś sam wypożyczył i porównał z Twoimi kolumnami i w Twoim pokoju. W MR780 na brak basu raczej się też nie narzeka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 2 lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 lutego 2023 W mojej ocenie zamienisz trochę siekierkę na kijek. Jeśli faktycznie chciałbyś zrobić progres to spójrz na hybrydowego Vincenta SV500. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts