Leszek 1607 Napisano 5 lutego 2023 Udostępnij Napisano 5 lutego 2023 Witam serdecznie posiadam wzmacniacz Technics A700mk2. Może nie jest najlepszy ale jakoś gra. I zamierzam kupić kolumny Polk audio t50. Moje pytanie brzmi czy ten wzmacniacz da radę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 5 lutego 2023 Udostępnij Napisano 5 lutego 2023 Da radę. Synergia tych dwóch elementów to już osobna kwestia. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 Kup sobie uzywane a lepsze kolumny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 Jaki masz budżet i do jak wielkiego pomieszczenia mają być? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek 1607 Napisano 6 lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 2 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Kup sobie uzywane a lepsze kolumny. A te kolumny są złe? Czytałem kilka opinii i większość chwaliła . 59 minut temu, Artur Charicki napisał: Jaki masz budżet i do jak wielkiego pomieszczenia mają być? Budżet to 1,5 k a pomieszczenia 20m2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 Zobacz moje MA. Jakościowo masz dwie pułki wyzej od tych Polków. Sprzedaj jeszcze tego technicsa i kup nada 316 lub 326bee i będziesz miał fajny zestaw za małe pieniądze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek 1607 Napisano 6 lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 Odezwę się później Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 7 lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 lutego 2023 No może być znacznie lepiej niż T50. Jak zdecydujesz się na zakup używanych to znajdziesz coś 2-3 klasy lepszego. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 7 lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 lutego 2023 Jeśli brałbyś pod uwagę jedynie nowe kolumny to T50 w swoim przedziale cenowym nie są złe. Warto jednak rozważyć kupno kolumn na rynku wtórnym. W kwocie ~2k zł masz już jakiś wybór typu Monitor Audio Bronze BX5 czy Dali Mercury 7.4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 8 lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 lutego 2023 Chodziło oczywiście o Tannoy Mercury 7.4 Albo Dali Zensor 7 Tak czy siak używane lepiej 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek 1607 Napisano 12 lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 lutego 2023 Dnia 6.02.2023 o 10:19, Artur Charicki napisał: Zobacz moje MA. Jakościowo masz dwie pułki wyzej od tych Polków. Sprzedaj jeszcze tego technicsa i kup nada 316 lub 326bee i będziesz miał fajny zestaw za małe pieniądze. Właśnie kupiłem MA bx5 i powiem że jestem w szoku nie spodziewałem się takiego dźwięku z tak małych kolumn. Puki co grają na tym technics ale na pewno zmienię dzięki za dobry wybór .Udało mi się kupić je za 1.3 k 😁 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 12 lutego 2023 Udostępnij Napisano 12 lutego 2023 (edytowany) Gratulacje. Moje sie sprzedaly. Dobierz do nich cieplejszy wzmacniacz I będzie jeszcze lepiej 🙂 Edytowano 12 lutego 2023 przez Artur Charicki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek 1607 Napisano 12 lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 lutego 2023 No na pewno się odezwę po radę. Z góry dziękuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts