tomek72 Napisano 7 lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 lutego 2023 (edytowany) kolega przymierza się do mini zestawu i zadał mi pytanie jak w temacie, Denon rozpatrywany w "paczce" z dołączanymi do niego głośnikami i w podobnej cenie TAGA HTR-1000CD v2, a do niej - Heco Aurora 300 - Indiana Line Nota 260 - Monitor Audio Monitor 50 - Magnat Monitor S30 lub coś podobnego - zestaw ma się zamknąć w 2300 zł i raczej ma to być nowy sprzęt - więc głośniki używane raczej odpadają niestety nie znam tych sprzętów (w zasadzie Denon-a znam, bo mam dostęp do modelu RCD-M40 więc granie pewnie podobne do nowszego modelu i moim zdaniem na swoją cenę nie jest to złe), ale nie chcę koledze w ciemno powiedzieć, że nic lepszego w tych pieniądzach nie znajdzie, tym bardziej że zainteresował się wspomnianą hybrydą, również ze względów design-u. Laickie pytanie - jaka jest orientacyjnie żywotność takich lamp? Ewentualnie inne opcje zestawu mini. Edytowano 7 lutego 2023 przez tomek72 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 7 lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 lutego 2023 Aurora 300 + sabaj a4 to sprawdzone połączenie. Świetna synergia i zadziwiająco dobre granie w tym przedziale cenowym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek72 Napisano 7 lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 lutego 2023 nie napisałem wcześniej - ma mieć odtwarzacz CD Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 7 lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 lutego 2023 A ok. To nie pomogę 🙃 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 8 lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 lutego 2023 No to Taga z Aurora 300, ELAC B6.2 albo jaśniejszymi Magnat Signature 503 , Monitor Audio Bronze 50 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts