Redakcja AUDIO Napisano 15 lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 lutego 2023 Firma MoFi (skrót od Mobile Fidelity) znana jest najmłodszym i najstarszym, chociaż może kojarzyć się różnie… Oczywiście zawsze dobrze, lecz jej specjalizacja ulegała ewolucji i nie zawsze wszystko szło gładko. W jej ponad 60-letniej historii były wzloty i... jeden poważny upadek. Najnowszy rozdział historii jest jednak obiecujący, również dla nas, bowiem dzięki zmianie profilu firmy możemy zająć się testowaniem jej produktów. A ten pierwszy występ w AUDIO jest od razu wyczynowy – testujemy gramofon najnowszy, najlepszy i zupełnie wyjątkowy ⬇️ https://audio.com.pl/testy/stereo/gramofony/3597-fender-x-mofi-precisiondeck 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ketrab78 Napisano 12 maja Udostępnij Napisano 12 maja Drewno i wykończenie przypomina trochę legendarnego Stratocastera Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 12 maja Udostępnij Napisano 12 maja Yeah. Sunburst! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 13 maja Udostępnij Napisano 13 maja Oglądałem i słuchałem na żywo 😃 Nie dość że piękny to jeszcze ładnie gra do tego.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 17 maja Udostępnij Napisano 17 maja Dnia 13.05.2024 o 06:21, marcinmarcin napisał: Oglądałem i słuchałem na żywo 😃 Nie dość że piękny to jeszcze ładnie gra do tego.... Ja tylko oglądałem, ale bardziej mi się spodobał inny od MoFi. Oczywiście okazało się, że droższy dwa razy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts