Redakcja AUDIO Napisano 17 lutego 2023 Udostępnij Napisano 17 lutego 2023 "603 S2 to obecnie najtańsza kolumna wolnostojąca Bowersa. Nie ma w tym nic szokującego, wiele firm otwiera swoje oferty jeszcze wyżej, znacznie wyżej… Jednak sam byłem trochę zaskoczony tak wyraźnym śladem poważnych zmian w profilu i pozycji marki". Red. Nacz. testuje https://audio.com.pl/testy/stereo/kolumny-glosnikowe/3575-603-s2-anniversary Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 4 marca 2023 Udostępnij Napisano 4 marca 2023 Bardzo podobnie zapamiętałem brzmienie wzmacniacza Exposure 3510. Ciekawe jak razem z tymi Bowersami by to wypadło. W rocku i elektronice zapewne pysznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackon Napisano 6 marca 2023 Udostępnij Napisano 6 marca 2023 Nigdy nie spotkałem tak szczegółowej analizy kolumn głośnikowych. Jestem pod wrażeniem wiedzy redaktorów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alden1224 Napisano 26 maja 2023 Udostępnij Napisano 26 maja 2023 Czy maja Panowie porównanie z 703 s2 tych Bowersow ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts