dayzee Napisano 21 lutego 2023 Udostępnij Napisano 21 lutego 2023 (edytowany) Witam, mam problem z gramofonem. Do tej pory pracował beż zarzutu i nagle po włączeniu ramię nie trafia dokładnie w płytę i się cofa. Co jest przyczyną może ktoś pomoże. Z góry dziex. Film z problemu: Edytowano 21 lutego 2023 przez dayzee Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 21 lutego 2023 Udostępnij Napisano 21 lutego 2023 Wygląda na to, że już przy starcie włącza się funkcja "autostop". Bez rozkręcenia i zerknięcia na pracę mechanizmu raczej się nie obejdzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayzee Napisano 21 lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 lutego 2023 On jest jeszcze na gwarancji, to wypada na serwis Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 21 lutego 2023 Udostępnij Napisano 21 lutego 2023 48 minut temu, dayzee napisał: Co jest przyczyną może ktoś pomoże. A masz w nim regulację punktu opuszczania i podnoszenia ramienia ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayzee Napisano 21 lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 lutego 2023 13 minut temu, tomek4446 napisał: A masz w nim regulację punktu opuszczania i podnoszenia ramienia ? Nie mam pojęcia, raczej nie bo nawet w instrukcji nic nie ma o takiej regulacji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 21 lutego 2023 Udostępnij Napisano 21 lutego 2023 1 minutę temu, dayzee napisał: Nie mam pojęcia, raczej nie bo nawet w instrukcji nic nie ma o takiej regulacji. Ok. to nic nie grzeb. Zawieź drapaka do serwisu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayzee Napisano 21 lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 lutego 2023 Ok, dziex Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 21 lutego 2023 Udostępnij Napisano 21 lutego 2023 Regulacja punktu opuszczenia jest dostępna po odkręceniu dolnej pokrywy. Jeżeli to sprzęt na gwarancji, to sprawa jest prosta - niech serwis gwarancyjny się tym zajmie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayzee Napisano 21 lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 lutego 2023 Bardzo Wam dziękuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 21 lutego 2023 Udostępnij Napisano 21 lutego 2023 2 godziny temu, tomek4446 napisał: A masz w nim regulację punktu opuszczania i podnoszenia ramienia ? Ma, od spodu ramienia🙂 Tylko serwis. Insza sprawa, że te nowe cudeńka to takie mało bezawaryjne 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 21 lutego 2023 Udostępnij Napisano 21 lutego 2023 1 minutę temu, Chilli napisał: Insza sprawa, że te nowe cudeńka to takie mało bezawaryjne Ale za to jaki lakierek ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 21 lutego 2023 Udostępnij Napisano 21 lutego 2023 łoj tam lakier🙂 Ciekaw jestem ile ten talerz waży. @dayzee przepraszam ale w ogóle nie mam kontaktu z takimi gramofonami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 21 lutego 2023 Udostępnij Napisano 21 lutego 2023 13 minut temu, Chilli napisał: Ciekaw jestem ile ten talerz waży. 5,5 kg. cały gramiak . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayzee Napisano 21 lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 lutego 2023 Ale tutaj jest problem z ramieniem a nie co ile waży i czy się świeci. 😀😀😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 22 lutego 2023 Udostępnij Napisano 22 lutego 2023 Tak, przepraszamy, to już się więcej nie powtórzy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayzee Napisano 22 lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 22 lutego 2023 No ja myślę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts