Sylwekwąski Napisano 27 lutego 2023 Udostępnij Napisano 27 lutego 2023 Witam wszystkich Nie mam jeszcze żadnego audio w pokoju a chciał bym czasami posłuchać muzyki z radia lub telefonu a czasami obejrzeć film na tv i cieszyć się w miarę fajnym dźwiękiem ale niestety nie chce wydawać paru tysięcy na złożenie super zestawu Chciał bym wiedzieć czy warto kupić używany amplituner z dobrymi dla niego głośnikami za około 500zl? mam pokój 4x5m jesli warto to czego najlepiej szukać ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolekdrugi Napisano 27 lutego 2023 Udostępnij Napisano 27 lutego 2023 14 minut temu, Sylwekwąski napisał: Chciał bym wiedzieć czy warto kupić używany amplituner z dobrymi dla niego głośnikami za około 500zl? mam pokój 4x5m jesli warto to czego najlepiej szukać ? w drugim temacie Ci odpisałem, że w tej cenie będzie to prawie niemożliwe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 28 lutego 2023 Udostępnij Napisano 28 lutego 2023 Nie bardzo. Chociaż może dostaniesz sprawny Onkyo 606/607 itp Denon 1912, Yamaha 663? Nie wiem co masz na mysli mówiąc. 21 godzin temu, Sylwekwąski napisał: cieszyć się w miarę fajnym dźwiękiem One nie będą miały BT i sieci. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts