Pawel Laszenko Napisano 16 marca 2023 Udostępnij Napisano 16 marca 2023 Witam planuję zakup przetwornika ,mój budżet to 1200zl . Chciałbym muzykę puszczać z tabletu lub telefonu podpiętego za pomocą kabla USB. Sprzęt raczej nowy z obsługą MQA Tidal connect. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 16 marca 2023 Udostępnij Napisano 16 marca 2023 Nie warto się ograniczać mqa. Kodek stratny, pożytek żaden. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Laszenko Napisano 16 marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 marca 2023 3 godziny temu, marcinmarcin napisał: Nie warto się ograniczać mqa. Kodek stratny, pożytek żaden. A co proponujesz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 16 marca 2023 Udostępnij Napisano 16 marca 2023 3 minuty temu, Pawel Laszenko napisał: A co proponujesz? Nie zaproponuje, bo nie wiem czy moje typy będą grały z telefonem 🙄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 17 marca 2023 Udostępnij Napisano 17 marca 2023 Np. Dac magic 100 od CA gra z telefonem lub tabletem po usb. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 17 marca 2023 Udostępnij Napisano 17 marca 2023 Cześć, jeśli usuwasz z listy MQA, to na pewno warto rozważyć Toppinga E50. Przyjemny, neutralny DAC, który bezproblemowo zadziała po USB z telefonu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts