kaczadupa Napisano 27 marca 2023 Udostępnij Napisano 27 marca 2023 5 minut temu, tomasz1w napisał: A nie szkoda Ci było SN3 Szkoda mi XS3, miał swoją duszę i pomysł na brzmienie. Jak sprzedam SN3 to szkoda mi go nie będzie bo kupię Exposure 3510 albo Cyrusa 8.2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 27 marca 2023 Udostępnij Napisano 27 marca 2023 22 minuty temu, kaczadupa napisał: Szkoda mi XS3, miał swoją duszę i pomysł na brzmienie. Faktycznie integry XS od Naima mają swój niepowtarzalny i mocny smak;) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 28 marca 2023 Udostępnij Napisano 28 marca 2023 21 godzin temu, J4Z napisał: Też mam wielką ochotę sprawdzić carina lub vela, ale mam przeczucie ze z unico mogą się nie polubić. 😔 Kwestia indywidualna. Daj im szansę. 21 godzin temu, jale napisał: Miałem Audiolaba Play i pozbyłem się go bo to są wzmacniacze z wadą , o której branża jakoś nie wspomina przy sprzedaży. Słuchanie brzęczącego transformatora było ponad moje siły. Aplikacja jest upierdliwa i ne ma porównania do aplikacji BluOs. Zamieniłem na Powernoda i jak dla mnie, dla laika, gra on przyjemniej i muzykalniej niż Audiolab. Czy lepiej nie wiem bo nie znam się. Przepraszam, ja mówiłem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts