Lansik Napisano 4 kwietnia 2023 Napisano 4 kwietnia 2023 Cześć, mam możliwość zakupu NADa c725bee, jednak nie mogę znaleźć zbyt wiele informacji na jego temat. U mnie miałby grać z b&w 601 s3. Czy ktoś miał z nim styczność, jest godny polecenia? Odpisz, cytując
Adam1971 Napisano 4 kwietnia 2023 Napisano 4 kwietnia 2023 1 godzinę temu, Lansik napisał: Cześć, mam możliwość zakupu NADa c725bee, jednak nie mogę znaleźć zbyt wiele informacji na jego temat. U mnie miałby grać z b&w 601 s3. Czy ktoś miał z nim styczność, jest godny polecenia? https://hi-fi.com.pl/wzmacniacze-testy-lista/1329-nad-c725-bee.html 1 Odpisz, cytując
S4Home Napisano 4 kwietnia 2023 Napisano 4 kwietnia 2023 Możesz spróbować umówić się ewentualnie ze sprzedającym, czy by nie dało się go odsłuchać, bo czasem się zgadzają i wtedy kolumny pod pachę i będzie to najlepsze rozwiązanie i większa pewność, że wszystko z nim ok. Chyba, że bardzo daleko od Ciebie. Generalnie znając starsze NAD-y to powinno być to fajne zestawienie, aczkolwiek tego konkretnie modelu nie słuchałem. 1 Odpisz, cytując
Lansik Napisano 4 kwietnia 2023 Autor Napisano 4 kwietnia 2023 Niestety mam daleko. Czytając o innych NADach zgranych z tymi monitorami faktycznie można odnieść wrażenie, że to dobre połączenie ale ten konkretny model ma tak mało opini że pojawiają się wątpliwości. Myślałem że ktoś z forumowiczów miał styczność Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 5 kwietnia 2023 Napisano 5 kwietnia 2023 Jaka cena z niego? Co masz do tej pory? "Nikomu jednak bym tego modelu nie polecił." Jak na recenzenta w prasie i czytanie miedzy słowami oznacza to omijaj go kompletnie. Piotrek 1 Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano 5 kwietnia 2023 Napisano 5 kwietnia 2023 20 godzin temu, Lansik napisał: Cześć, mam możliwość zakupu NADa c725bee, jednak nie mogę znaleźć zbyt wiele informacji na jego temat. To zdanie zaczyna się tak, jakby był rok 1984 i jakoś cudownie masz możliwość zakupu tylko tego konkretnego modelu amplitunera 🙂 Otóż nie, podaj swój budżet a zobaczysz że masz jednak o wiele więcej możliwości zakupu 😋 1 Odpisz, cytując
Lansik Napisano 6 kwietnia 2023 Autor Napisano 6 kwietnia 2023 Już znalazłem coś ciekawszego(mam nadzieje) w podobnej cenie, jego cena to 600zł. Ale wybrałem NADa 3240pe, mam nadzieje że się sprawdzi Dzięki wszystkim za pomoc. Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 6 kwietnia 2023 Napisano 6 kwietnia 2023 23 godziny temu, Artur Charicki napisał: To zdanie zaczyna się tak, jakby był rok 1984 i jakoś cudownie masz możliwość zakupu tylko tego konkretnego modelu amplitunera 🙂 Otóż nie, podaj swój budżet a zobaczysz że masz jednak o wiele więcej możliwości zakupu 😋 Prawda? Też tak to odebrałem 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts