Seaman Napisano 5 maja 2023 Udostępnij Napisano 5 maja 2023 Tak jak w tytule, jestem zachwycony charakterem kolumn KEF R3, niestety brak mi jeszcze funduszy na nie, czy znacie jakieś tansze kolumny podstawkowe (do 3k nowe/używane) które maja podobny charakter i brzmienie? Oczywiście niższej klasy, wiem ze cudów nie ma Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 5 maja 2023 Udostępnij Napisano 5 maja 2023 Szukaj R300 czasem się pojawiają na olx Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 5 maja 2023 Udostępnij Napisano 5 maja 2023 Zgadzam się z Arturem. Najbliżej będą KEFy R300, które pojawiają się od czasu do czasu na OLX. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 6 maja 2023 Udostępnij Napisano 6 maja 2023 R300, Może Studio 16 hz Canto One albo Grand. Czasem się trafiają taniej. Tam było 100 + 1 wersja tych kolumn To bywają taniej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts