lpomis Napisano 17 maja 2023 Autor Napisano 17 maja 2023 2 minuty temu, Rafał S napisał: sorry za offtop Nie mam nic przeciwko. Piszcie śmiało 7 minut temu, Artur Charicki napisał: AE120 Nie znam ich, ale powiem Ci szczerze, że przez to co czytałem o nich chociażby w kwestii wysokich tonów to już dużo bardziej mi siadają Myślę, że możesz być zaskoczony przy odsłuchu wyższych serii i AE509 mogą mieć jednak całościowo odmienny charakter. Powietrza i otwarcia na sopranach tu nie znajdziesz. Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano 17 maja 2023 Napisano 17 maja 2023 8 minut temu, lpomis napisał: Nie znam ich, ale powiem Ci szczerze, że przez to co czytałem o nich chociażby w kwestii wysokich tonów to już dużo bardziej mi siadają Myślę, że możesz być zaskoczony przy odsłuchu wyższych serii i AE509 mogą mieć jednak całościowo odmienny charakter. Powietrza i otwarcia na sopranach tu nie znajdziesz. A to niespodzianka. Wprawdzie wyczytałem gdzieś na angielskich stronach że 120 są najrozsadniej wycenione z całej gamy AE ale brałem na to poprawkę. Musiałem iść w hybrydę żeby trochę poskromić górę bo są tak detaliczne i szczegółowe. Odpisz, cytując
Recommended Posts