Hary Napisano 25 maja 2023 Udostępnij Napisano 25 maja 2023 Moja pierwsza wycieczka na takie wydarzenie. Niestety tylko 1 dzien z trzech , ale i tak warto bylo. 174 pokoje plus duze sale odsluchowe ,koncerty ,konferencje po prostu moloch . Co ciekawe spotkalem przed wejsciem pana Janusza Sikore - krola polskich gramofonow. Rozmawialismy ponad 30 min. wspanialy czlowiek z pasja. Pierwsze zdjecia to jego gramofon. Ogromne wrazenie zrobily glosniki D&D -Dutch & Dutch. 8 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 25 maja 2023 Udostępnij Napisano 25 maja 2023 6 minut temu, Hary napisał: Moja pierwsza wycieczka na takie wydarzenie. Niestety tylko 1 dzien z trzech , ale i tak warto bylo. Słuchałeś Legacy i Revele? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary Napisano 25 maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 25 maja 2023 Nie bede cie klamal ,nawet nie pamietam czy sluchalem, tyle tego bylo . Najwiecej czasu spedzilem z B&W -na fotce graja z Mcintosh-em . To bylo moje marzenie. Ale strasznie sie zawiodlem . Albo ktos tego nie umial ustawic , ale raczej w to nie wierze w takim miejscu. Poprostu graly slabo. Wiem ,ze wszyscy mnie zjedza ,ale sluchalem tych samych kawalkow w domu i szkoda wydac na B&W 36.000$ . Do tego w polaczeniu z takimi legendami jak Mcintosh- cos poszlo nie tak. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 26 maja 2023 Udostępnij Napisano 26 maja 2023 @Hary Co do D&D, to chyba jeszcze nie widziałem negatywnego komentarza na ich temat. Naprawdę fajne kolumienki. PS Może pamiętasz takie cuda? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary Napisano 26 maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 maja 2023 Były , były. Tylko akurat nie grały. Zapamiętałem, bo rzucają się w oczy. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary Napisano 7 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 7 kwietnia Za tydzień znowu targi Axpona w Chicago . Bilety kupione . Zobaczymy czy sie któraś z Polskich nowości pojawi ? Diora ,Unitra.... Nie myślę , pewnie tylko pan J.Sikora. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 8 kwietnia Udostępnij Napisano 8 kwietnia @Hary, jakbyś widział te "lustrzane" wzmacniacze ze zdjęcia (pozwoliłem sobie skopiować fotkę, którą wkleiłeś w swoim pierwszym poście), zrób proszę kilka ujęć z bliska i z tyłu i wrzuć tutaj, bardzo mnie ciekawi co to za firma. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 8 kwietnia Udostępnij Napisano 8 kwietnia 27 minut temu, Profi napisał: @Hary, jakbyś widział te "lustrzane" wzmacniacze ze zdjęcia (pozwoliłem sobie skopiować fotkę, którą wkleiłeś w swoim pierwszym poście), zrób proszę kilka ujęć z bliska i z tyłu i wrzuć tutaj, bardzo mnie ciekawi co to za firma. Zwróćcie uwagę na kable łączące kolumny i wzmaki. Co to takiego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 8 kwietnia Udostępnij Napisano 8 kwietnia Folia aluminiowa, zlota naturalnie ☺️ 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 8 kwietnia Udostępnij Napisano 8 kwietnia Co do tych kabli, przyszła mi do głowy firma Alpha-Core Goertz, ale chyba za tanio jak na ten zestaw Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary Napisano 8 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 8 kwietnia Spoko ,jak będzie w takim zestawie ,to załatwię fotki i info .......... na razie sie pomyśli . Ukradles zdjęcie . Sprawa idzie do wyjasnienia w UOPA . 😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 11 kwietnia Udostępnij Napisano 11 kwietnia Interesujące kolumny pokaże Soundfield. Widziałem kilka zdjęć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary Napisano 14 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 14 kwietnia Dnia 11.04.2024 o 07:16, Adi777 napisał: Interesujące kolumny pokaże Soundfield. Widziałem kilka zdjęć. Sorki ,ale nie widzialem ich. To 190 pokoi . Szczerze to sprawy rodzinne kazaly mi sie ulotnic wczesniej . Targi 2024 Axpona . Moim zdaniem byly duzo slabsze niz w roku 2023. 99% to powtórki .Stoiska gigantow mniejsze , ciezko bylo cos wyszukac ciekawego . Ale ... Sluchalem zestawu glosnikow ktory wywalil mnie z kapci . TRIO10 W/ HEILAMT Modular Open-Baffle Speakers. https://pureaudioproject.com/product/trio10-heil-amt/ Graly ze wzmacniaczem Heven11 . https://heaven11audio.com/billie2-amp-features-specs/?v=7516fd43adaa Po prostu nie moglem przestac sluchac . Zaczynam zbierac na taki zestaw kase . 9000$ Ale nie odpuszcze . Dla mnie mistrzostwo calej wystawy . Dnia 8.04.2024 o 14:37, Slawko69 napisał: Zwróćcie uwagę na kable łączące kolumny i wzmaki. Co to takiego? Przykro mi przyjacielu ,nie znalazlem ich . Ogolnie bylo -sucho w tym roku . Bylem tam tylko 5 godzin i wyszedlem zawiedziony . Tylko to mnie zainteresowalo - https://pureaudioproject.com/product/trio10-heil-amt/ https://heaven11audio.com/billie2-amp-features-specs/?v=7516fd43adaa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary Napisano 14 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 14 kwietnia Dodam kilka fotek ale szalu nie ma . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts