mateolo2 Napisano 27 maja 2023 Udostępnij Napisano 27 maja 2023 (edytowany) Hej, Planuje odkupić od znajomego swój stary wzmacniacz Primare i21, bo on idzie już półkę wyżej. A jako, że mam sentyment i trochę tęsknie do tego urządzenia to wymyśliłem, ze zbuduje sobie na nim drugi system „budżetowy, do salonu”. Myśle o zakupie jakiś podlogowek używanych do 2 tys. Salon ma około 30m. Wstepnie myślałem o Acoustic Energy EVO 3, bo miałem z nim ich wersje podstawkowa i fajnie współgrały. Ale może macie jeszcze jakieś pomysły? Z góry dzięki! Edytowano 27 maja 2023 przez mateolo2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 27 maja 2023 Udostępnij Napisano 27 maja 2023 Spójrz na Polk Audio Signature S55E, obecnie w super cenie nowe kolumny, dobrze sprawdzą się w połączeniu z Twoim wzmacniaczem. Zapraszam na odsłuchy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 31 maja 2023 Udostępnij Napisano 31 maja 2023 I jak? Udało się odkupić wzmacniacz i posłuchać jakichś kolumn? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 1 czerwca 2023 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2023 Kup uzywane KEFy serii R (300tki?) albo wspomniane Acoustic Energy. Warto było by także rozwazyć starsze Tannoy DC6T, także w wersji SE Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts