mateolo2 Napisano 27 maja 2023 Napisano 27 maja 2023 (edytowany) Hej, Planuje odkupić od znajomego swój stary wzmacniacz Primare i21, bo on idzie już półkę wyżej. A jako, że mam sentyment i trochę tęsknie do tego urządzenia to wymyśliłem, ze zbuduje sobie na nim drugi system „budżetowy, do salonu”. Myśle o zakupie jakiś podlogowek używanych do 2 tys. Salon ma około 30m. Wstepnie myślałem o Acoustic Energy EVO 3, bo miałem z nim ich wersje podstawkowa i fajnie współgrały. Ale może macie jeszcze jakieś pomysły? Z góry dzięki! Edytowano 27 maja 2023 przez mateolo2 Odpisz, cytując
Q21 Napisano 27 maja 2023 Napisano 27 maja 2023 Spójrz na Polk Audio Signature S55E, obecnie w super cenie nowe kolumny, dobrze sprawdzą się w połączeniu z Twoim wzmacniaczem. Zapraszam na odsłuchy. Odpisz, cytując
soberowy Napisano 31 maja 2023 Napisano 31 maja 2023 I jak? Udało się odkupić wzmacniacz i posłuchać jakichś kolumn? 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 1 czerwca 2023 Napisano 1 czerwca 2023 Kup uzywane KEFy serii R (300tki?) albo wspomniane Acoustic Energy. Warto było by także rozwazyć starsze Tannoy DC6T, także w wersji SE Odpisz, cytując
Recommended Posts