Adi777 Napisano 8 lipca 2023 Udostępnij Napisano 8 lipca 2023 (edytowany) Witam. Mam na sprzedaż powyższe kolumienki. Zostały zakupione w Holandii, w sklepie Doublepoint, dwa lata temu. Stan techniczny bez zastrzeżeń. Stan wizualny kolumn można określić jako bardzo dobry. Stojaki mają kilka mankamentów. Starałem się, żeby na zdjęciach były one wszystkie widoczne. Jeśli chodzi o Edifiery, to widzę tylko mały uszczerbek na lewej ściance prawej kolumny, nie jest to nic wielkiego. Cena to 1500 zł za komplet. Może być równowartość w Euro. Sprzęt znajduje się w Holandii. Pozdrawiam Adrian Maskownice w komplecie, jak i wszystkie przewody. Edytowano 8 lipca 2023 przez Adi777 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 8 lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 lipca 2023 Kontakt przez PW lub e-mail: adriannm11@interia.pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 9 lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 lipca 2023 W sierpniu kolumny będą w Polsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej H Napisano 16 lipca 2023 Udostępnij Napisano 16 lipca 2023 Jestem zainteresowany. Chciałbym nabyć je w Polsce proszę się odezwać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 25 lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 25 lipca 2023 Do zamknięcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts