Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
i prawdopodobnie tak zrobięicon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif bo po ci mi stary sprzęt icon_smile.gif

Przed chwilką rozmawiałem z kolegą który korzystał z ich usług - był bardzo zadowolony
a ja jeszcze znalazłem na necie info że sklep ten też sprzedaje na allegro a tak ma b. dużo pozytywów, więc chyba będzie ok.

pozdrawiam
Napisano
tak tylko wtrące, że często gęsto komentarz jest wystawiony bezpośrenio po przeprowadzonej transakcji
Czyli jak sprzet dotrał cało a po podlączeniu ... gra..to leci pozytyw.. ni ewiem jak ew sprzedawca zachowuje sie przy reklamacjach
Ale bądzmy dobrej myśli i nie popadajmy ze skrajności w skrajność icon_smile.gif!!:)
powodzenia w zakupach.
Napisano
No niestety ze względu na swoją obecną sytuacje (obecnie przebywam za granicą)
jestem zmuszony don zakupu sprzętu - przedmiotowego projektora ale również zestawu KD - (ampli dvd i zestaw 5.1)-przez internet icon_smile.gif
Taki to już jest los emigranta

ps- no chyba że znacie jakiś godny polecenia sklep I atrakcyjny cenowo?

Napisano
Do tej pory w ramach zakupów internetowych korzystałem tylko z NEO24 (kupiłem mikrofalówkę, znajomi też coś tam "wyrwali"). Świetny kontakt, na bieżąco informacje o tym, co dzieje się z przesyłką.

A tak to zakupy sprzętu budżetowego albo w dużych sieciach jak Euro, MM, Saturn albo w supermarketach, w końcu jak wiesz co potrzebujesz to można kupić tam gdzie najtaniej - byle była polska gwarancja i pochodzenie z oficjalnej sieci dystrybucji. Na śląsku w sklepach nic nie kupowałem...
A inne zakupy - sklepy audifilskie w Wwie oraz znajomi lub aukcje (ale niestety tylko odbiór osobisty w przypadku Allegro dawał jak do tej pory 100% pewność).

Pozdrawiam
Napisano
pewnie że są ale co to za sklepy......
ale jak już mają to plastikowe zestawy home cimena, sony,
a jak już jest nie ma wyboru o cenach nie wspomnę
pod tym względem są naprawę daleko za nami....
Z resztą wystarczy zrobić prosty eksperyment. wpisać jakąś markę np. Klipsch na google.ie i na google.pl i zobaczysz o czym mówię.....

ale spoko damy radę icon_smile.gif