sk-victor Napisano 29 grudnia 2024 Napisano 29 grudnia 2024 1 godzinę temu, sk-victor napisał: Bo Bo... miałem coś jeszcze napisać ale uleciało a ja klepnąłem Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 30 grudnia 2024 Autor Napisano 30 grudnia 2024 20 godzin temu, sk-victor napisał: Czy 6100 lub 7100 po którejś aktualizacji zyskały Tidal Connect? Czepiłem się tego TC jak pijany płotu wiem ale cóż chciałbym to mieć. Bo NIE Odpisz, cytując
Pucek2509 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Witam Odgrzewam ten temat, minęło trochę czaau i dochodzimy do momentu gdzie Denon AVR X1800H kosztuje ok. 2200zł a porównywalny AVR X2800H ok. 2800zł, wychodzi na to że model 1800 jest chyba "lipny" stąd taki spory spadek, ktoś się podzieli spostrzeżeniami? Może ktoś już tam zaglądał i może coś więcej napisać odnośnie "nowej płyty głównej" i ogólnie jakości. Natrafiłem na ten temat gdyż posiadam już dość leciwy i stary technologicznie AVR X1100W + Dali lektor 5.1, chciałbym wymienić amplituner na coś nowszego i pojawił się pomysł żeby kupić avr x2800 ale "ludzie" twierdzą że nie warto i lepiej kupić tańszy avr x1800h Ktoś pomoże? Może warto iść w coś innego, nowego, budżetowo max 3k, jestem zadowolony z obecnego sprzętu więc jak widzicie nie mam jakoś wygórowanych wymagań. Dzięki i pozdrawiam. Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, Pucek2509 napisał: Ktoś pomoże? Może warto iść w coś innego, nowego, budżetowo max 3k, jestem zadowolony z obecnego sprzętu więc jak widzicie nie mam jakoś wygórowanych wymagań. Dzięki i pozdrawiam. Czegoś Ci brakuje? Jak nie to zbieraj dutki na jakiś model z Dirac Live. Inaczej zmiana nie ma moim zdaniem wiekszego sensu. Najtańsze będą Pioneer LX305 i Onkyo 7100. Odpisz, cytując
Pucek2509 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, PanKlor napisał: Czegoś Ci brakuje? Jak nie to zbieraj dutki na jakiś model z Dirac Live. Inaczej zmiana nie ma moim zdaniem wiekszego sensu. Najtańsze będą Pioneer LX305 i Onkyo 7100. Niestety brakuje, tv świeży 4k 120hz, konsola xbox series x 4k 120hz a amplituner trochę zabytkowy przez co nie można osiągnąć max jakości obrazu, stąd też pomysł na zmianę. Odpisz, cytując
Sandor Clegane Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Pucek2509 napisał: Niestety brakuje, tv świeży 4k 120hz, konsola xbox series x 4k 120hz a amplituner trochę zabytkowy przez co nie można osiągnąć max jakości obrazu, stąd też pomysł na zmianę. To sobie podepnij konsolę bezpośrednio pod tv zamiast przez amplituner i po sprawie.... Edytowano 3 godziny temu przez Sandor Clegane Odpisz, cytując
Pucek2509 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 29 minut temu, Sandor Clegane napisał: To sobie podepnij konsolę bezpośrednio pod tv zamiast przez amplituner i po sprawie.... Nie chce się bawić w takie kombinacje, zapytałem o te dwa amplitunery, trochę czasu minęło, chyba fachowcy z takiego forum znają odpowiedź na moje pytanie. 1 Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Pucek2509 napisał: Nie chce się bawić w takie kombinacje, zapytałem o te dwa amplitunery, trochę czasu minęło, chyba fachowcy z takiego forum znają odpowiedź na moje pytanie. Fachowcy wolą przepiąc kabel i zaoszczędzić 3 tysiące a następnie przeznaczyć je na coś co faktycznie wniesie zmiane. Dla przykłądu licencja Dirac Live, kolejny subwoofer, lepszy głośnik centralny etc. 2 Odpisz, cytując
Recommended Posts