Konik Napisano 26 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2023 Dzień dobry, potrzebuję pomocy przy wyborze suba do salonu z aneksem kuchennym ok 25m2. Wybieram pomiędzy tymi dwoma, zastanawiam się czy RS8 będzie wystarczający a z drugiej strony czy RS12 to nie przerost. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 28 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2023 Najlepiej byłoby odsłuchać i porównać oba. Oba powinny dać fajne efekty, ale zależy to od pomieszczenia i oczywiście gustu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 28 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2023 Witaj, Czy już ostatecznie zdecydowałeś, że będzie to konstrukcja od Maganta? Może przekonamy Cię na coś naprawdę interesującego https://www.tophifi.pl/glosniki/subwoofery/indiana-line-basso-840.html Indiana Line BASSO 840 - bardzo duży woofer, spora obudowa, miękki bas. Daj znać co o tym sądzisz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 29 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2023 Będzie wystarczający ale model RS12 gra lepiej i jest nieproporocjonalnie (lepiej wychodzi) droższy. Wiec warto dokładać do RS12 Gra znacznie lepiej od Basso Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 29 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2023 Odsłuch nie wchodzi w grę. Przyczyną prozaiczna. Nie ma gdzie. Jestem sfokusowany na Magnata. Basso owszem do rozwazenia, ale w cenie najniższej z 30 dni Piotr - jestem w stanie dołżyć do RS12 jeśli ma to sens. Ma to być uzupełnienie do kina domowego. Myzyka/Filmy 50/50. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maykel Napisano 29 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2023 Zdecydowanie rs12 miałem oba u siebie i przy nie dużej różnicy w cenie warto dopłacić. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2023 13 godzin temu, Konik napisał: Odsłuch nie wchodzi w grę. Przyczyną prozaiczna. Nie ma gdzie. Jestem sfokusowany na Magnata. Basso owszem do rozwazenia, ale w cenie najniższej z 30 dni Piotr - jestem w stanie dołżyć do RS12 jeśli ma to sens. Ma to być uzupełnienie do kina domowego. Myzyka/Filmy 50/50. No to RS12 i zamykasz temat. Piotrek 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts