Konik Napisano 26 sierpnia 2023 Napisano 26 sierpnia 2023 Dzień dobry, potrzebuję pomocy przy wyborze suba do salonu z aneksem kuchennym ok 25m2. Wybieram pomiędzy tymi dwoma, zastanawiam się czy RS8 będzie wystarczający a z drugiej strony czy RS12 to nie przerost. Pozdrawiam Odpisz, cytując
Q21 Napisano 28 sierpnia 2023 Napisano 28 sierpnia 2023 Najlepiej byłoby odsłuchać i porównać oba. Oba powinny dać fajne efekty, ale zależy to od pomieszczenia i oczywiście gustu. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 28 sierpnia 2023 Napisano 28 sierpnia 2023 Witaj, Czy już ostatecznie zdecydowałeś, że będzie to konstrukcja od Maganta? Może przekonamy Cię na coś naprawdę interesującego https://www.tophifi.pl/glosniki/subwoofery/indiana-line-basso-840.html Indiana Line BASSO 840 - bardzo duży woofer, spora obudowa, miękki bas. Daj znać co o tym sądzisz Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 29 sierpnia 2023 Napisano 29 sierpnia 2023 Będzie wystarczający ale model RS12 gra lepiej i jest nieproporocjonalnie (lepiej wychodzi) droższy. Wiec warto dokładać do RS12 Gra znacznie lepiej od Basso Odpisz, cytując
Konik Napisano 29 sierpnia 2023 Autor Napisano 29 sierpnia 2023 Odsłuch nie wchodzi w grę. Przyczyną prozaiczna. Nie ma gdzie. Jestem sfokusowany na Magnata. Basso owszem do rozwazenia, ale w cenie najniższej z 30 dni Piotr - jestem w stanie dołżyć do RS12 jeśli ma to sens. Ma to być uzupełnienie do kina domowego. Myzyka/Filmy 50/50. Odpisz, cytując
Maykel Napisano 29 sierpnia 2023 Napisano 29 sierpnia 2023 Zdecydowanie rs12 miałem oba u siebie i przy nie dużej różnicy w cenie warto dopłacić. 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 30 sierpnia 2023 Napisano 30 sierpnia 2023 13 godzin temu, Konik napisał: Odsłuch nie wchodzi w grę. Przyczyną prozaiczna. Nie ma gdzie. Jestem sfokusowany na Magnata. Basso owszem do rozwazenia, ale w cenie najniższej z 30 dni Piotr - jestem w stanie dołżyć do RS12 jeśli ma to sens. Ma to być uzupełnienie do kina domowego. Myzyka/Filmy 50/50. No to RS12 i zamykasz temat. Piotrek 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts