Kuba24 Napisano 27 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2023 Witam, Na wstępie zaznaczę, że jestem świeży w temacie i się nie znam. Szukam czegoś na mieszkanie głównie do słuchania muzyki z telefonu ale oczywiście jeśli będzie opcja podpięcia do tv to to zrobię. Budżet skromny - do 2000zl ale mam nadzieję, że na tak małą przestrzeń uda się coś znaleźć. Po głowie chodzi mi KLIPSCH Reference R-41PM. Znajdę coś lepszego w tym budżecie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 27 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2023 Mam klipsch R41M, pasywne, na biurku bo to maluchy. Graja dobrze ale do wiekszego pomieszczenia bedzie potrzebny subwoofer. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 28 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2023 Nie kupuj tych kolumn. Nie gra to najlepiej. Jak chcesz aktywne to kup sobie aktywne Magnaty, A moim zdaniem nieco dozbieraj i kup sprzet uzywany. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 28 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2023 Cześć, bardzo fajną, uniwersalną i często wybieraną opcją są kolumny Edifiera. W budżecie znajdują się m.in. AirPulse A80 oraz S2000, nieco powyżej są S3000. To cieplej brzmiące kolumny, ale muzykalne i angażujące. Moim zdaniem fajne na początek przygody https://www.q21.pl/manufacturer/edifier/edifier-airpulse-a80.html https://www.q21.pl/manufacturer/edifier/edifier-s2000mkiii.html https://www.q21.pl/manufacturer/edifier/edifier-s3000-pro.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba24 Napisano 29 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2023 A połączenie ELAC debut 2.0 b5.2 i ampli yamaha R-s202d było by lepsze w tej cenie niż np ten AirPulse? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 29 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2023 Byłoby inne przede wszystkim, na pierwszy rzut ucha Edifier może okazać się być bardziej atrakcyjny, chociaż ELAC z Yamahą może dać więcej szczegółów. Spojrzałbym też na Cambridge Audio AXA25 w razie czego, fajny wzmacniacz w dobrej cenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 29 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2023 45 minut temu, Kuba24 napisał: A połączenie ELAC debut 2.0 b5.2 i ampli yamaha R-s202d było by lepsze w tej cenie niż np ten AirPulse? Nie kupuj RS202D. Za te pieniądze lepiej SMSL AL200. Ja miałem A300 i lepiej grał od Yamahy AS501. RS202D miałem jako pierwszy amplituner w większym systemie. Sabaj A4 za 400zl grał o niebo lepiej niż RS202D. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts