PanKlor Napisano 11 września 2023 Napisano 11 września 2023 Dowiedz się w sklepie... ale on jest w Austrii. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 11 września 2023 Napisano 11 września 2023 Dnia 8.09.2023 o 09:49, PanKlor napisał: To nagina budżet ale masz sprzęt nowy i z gwarancją oraz taki który pozwoli Ci na rozbudowę w przyszłości. Z gwarancją w Austrii zapomniałeś dodać. Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 11 września 2023 Napisano 11 września 2023 Oczywiście to sprawia trudności logistyczne ale takie gwarancje powinny być respektowane w całej EU. Odpisz, cytując
nietoperz420 Napisano 11 września 2023 Autor Napisano 11 września 2023 no mam znajomego co jezdzi regularnie do niemiec a w niemczech tez maja dobra cene na niego https://www.euronics.de/delbrueck-kersting/tv-und-audio/hifi-und-audio/hifi-bausteine/hifi-receiver/avc-x3800h-klang-effekt-receiver-4065327507409?utm_source=idealo&utm_medium=pricecomp&utm_campaign=idealo_online wiec mysle go tam kupić Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 12 września 2023 Napisano 12 września 2023 22 godziny temu, nietoperz420 napisał: A jak wyglada spraw z gwarancja mam znajomego ktory jest w niemcach i wraca w przyszlym tygodniu to moglby mi go zabrac za 989euro nie masz Polskiej gwarancji. Ale jak masz znajomego to w czym problem? Chyba ze kupisz , poczekasz na oferte Amazonu to wtedymasz Polską gwarancję amazon. 17 godzin temu, PanKlor napisał: Oczywiście to sprawia trudności logistyczne ale takie gwarancje powinny być respektowane w całej EU. Powinny. Sam nie do końca rozumieniem dlaczego to w Audio jeszcze nie działa. 13 godzin temu, nietoperz420 napisał: no mam znajomego co jezdzi regularnie do niemiec a w niemczech tez maja dobra cene na niego https://www.euronics.de/delbrueck-kersting/tv-und-audio/hifi-und-audio/hifi-bausteine/hifi-receiver/avc-x3800h-klang-effekt-receiver-4065327507409?utm_source=idealo&utm_medium=pricecomp&utm_campaign=idealo_online wiec mysle go tam kupić Jak jeździ regularnie to o co się martwisz? Odpisz, cytując
Recommended Posts