PanKlor Napisano 11 września 2023 Udostępnij Napisano 11 września 2023 Dowiedz się w sklepie... ale on jest w Austrii. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 września 2023 Udostępnij Napisano 11 września 2023 Dnia 8.09.2023 o 09:49, PanKlor napisał: To nagina budżet ale masz sprzęt nowy i z gwarancją oraz taki który pozwoli Ci na rozbudowę w przyszłości. Z gwarancją w Austrii zapomniałeś dodać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 11 września 2023 Udostępnij Napisano 11 września 2023 Oczywiście to sprawia trudności logistyczne ale takie gwarancje powinny być respektowane w całej EU. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nietoperz420 Napisano 11 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 września 2023 no mam znajomego co jezdzi regularnie do niemiec a w niemczech tez maja dobra cene na niego https://www.euronics.de/delbrueck-kersting/tv-und-audio/hifi-und-audio/hifi-bausteine/hifi-receiver/avc-x3800h-klang-effekt-receiver-4065327507409?utm_source=idealo&utm_medium=pricecomp&utm_campaign=idealo_online wiec mysle go tam kupić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 12 września 2023 Udostępnij Napisano 12 września 2023 22 godziny temu, nietoperz420 napisał: A jak wyglada spraw z gwarancja mam znajomego ktory jest w niemcach i wraca w przyszlym tygodniu to moglby mi go zabrac za 989euro nie masz Polskiej gwarancji. Ale jak masz znajomego to w czym problem? Chyba ze kupisz , poczekasz na oferte Amazonu to wtedymasz Polską gwarancję amazon. 17 godzin temu, PanKlor napisał: Oczywiście to sprawia trudności logistyczne ale takie gwarancje powinny być respektowane w całej EU. Powinny. Sam nie do końca rozumieniem dlaczego to w Audio jeszcze nie działa. 13 godzin temu, nietoperz420 napisał: no mam znajomego co jezdzi regularnie do niemiec a w niemczech tez maja dobra cene na niego https://www.euronics.de/delbrueck-kersting/tv-und-audio/hifi-und-audio/hifi-bausteine/hifi-receiver/avc-x3800h-klang-effekt-receiver-4065327507409?utm_source=idealo&utm_medium=pricecomp&utm_campaign=idealo_online wiec mysle go tam kupić Jak jeździ regularnie to o co się martwisz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts