Rafalik Napisano 29 września 2023 Udostępnij Napisano 29 września 2023 Witam . Posiadam marntz 7015 do tego caly zestaw glosnikow o Quadral chromium style 85 . Nie dawno dokupilem nu prime sta 9 - 3 szt. Teraz rozgladam sie za zintegrowanym wzmacniaczem do tego zestawu. Wzmacniacz na dluzej w przyszlosci mozliwa wymiana glosnikow. Na co mam patrzec ? Moc wzmacniacza ? barwa dzwieku? Co z obecnymi koncowkami mocy do odsprzedania czy mozna bedzie jeszcze korzystac ? Nie mam pojecia jak to ugrysc . Cena ok 12-15 tys zl. czy jeszt ok ? Prosze o objasnienie tematu czego mam szukac.Dzisiaj ktos mi zalecal Naim Audio NAIT XS 3 . Chce miec granie melodyjne szczegolowe detaliczne zeby bujalo glowa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 29 września 2023 Udostępnij Napisano 29 września 2023 Przy całej sympatii do Naima, jeśli chcesz grania szczegółowego, detalicznego, to ktoś chyba upadł na głowę polecający Ci ten piec Naim to power, rytm, nasycenie, ale nie to czego szukasz... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalik Napisano 29 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 29 września 2023 Szukam czegos z detalami ale za razem rytmicznego. I jak to dziala bede musial przelanczac jakies kable? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 29 września 2023 Udostępnij Napisano 29 września 2023 Jeśli chcesz dobrze wybrać, to poświęć trochę czasu na odsłuchy, zapraszamy do naszego salonu, mamy ogromny asortyment dostępny od ręki i gwarantujemy komfortowe warunki odsłuchu. Wracając do konkretów, na pewno spójrz na Audiolab 9000A, warto posłuchać także Gato DIA-400S NPM, Parasound Hint 6. Zapraszam serdecznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 września 2023 Udostępnij Napisano 30 września 2023 Zgadzam się. Naim nie będzie tudobrym wyborem. Qudrale grają dokładnie, analitycznie ale to ich przyciemni. Moim zdaniem Cyrus będzie tu dobrym wyborem. Gato Audio albo Moon. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 30 września 2023 Udostępnij Napisano 30 września 2023 20 godzin temu, Rafalik napisał: Nie mam pojecia jak to ugrysc . A co właściwie chcesz uzyskać ( temat założony w dziale stereo )? Masz tyle końcówek mocy ( dwie zostają, a jedną sprzedajesz ) to może jakiś przedwzamcniacz do nich warto dokupić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 30 września 2023 Udostępnij Napisano 30 września 2023 @Rafalik czemu zakładasz dwa takie same tematy? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts