fp74 Napisano Czwartek o 08:49 Napisano Czwartek o 08:49 (edytowany) Na homecine i audiophonics widziałem ale w Polsce tylko jeden sklep ale cena jakaś kosmiczna.... Ogólnie to dziwna sprawa, bo jest to ich ostatni model chyba, a z dostępnością bardzo kiepsko, podczas gdy dystrybucja innych modeli jest raczej ok. Już postanowiłem, że poslucham lcd x i hek, a jak zadne z nich mnie nie porwą od razu, to zamówię u Francuzów adx-y. Taki jest plan. Edytowano Czwartek o 08:50 przez fp74 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano Czwartek o 09:34 Autor Napisano Czwartek o 09:34 (edytowany) Przecież Niderlandy bliżej. Mniej za transport zapłacisz i szybciej by dotarły. No ale jak HEK stealth masz w planie sprawdzic, to nie przeszkadzam. Jedyne co w nich jest trochę dziwne, to pady dość twarde są i podobno takie pozostają. Ewentualnie można pady od ZMF zamówić. Mieciutkie😍 Edytowano Czwartek o 09:34 przez Artur Brol Odpisz, cytując
fp74 Napisano Czwartek o 09:47 Napisano Czwartek o 09:47 Skoro juz ustaliliśmy, że oko slucha prawie tak samo jak ucho 😆, to akurat HEKi najmniej mi pasują, więc będą miały trudniej od konkurentów z USA i JPN 🤣 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano Czwartek o 09:59 Autor Napisano Czwartek o 09:59 Może jednak urzekną Cie swoim brzmieniem? I co wtedy? Maja również dobry dźwięk jak kilka razy droższe sluchawki innych marek. Odpisz, cytując
fp74 Napisano Czwartek o 10:24 Napisano Czwartek o 10:24 22 minuty temu, Artur Brol napisał: Może jednak urzekną Cie swoim brzmieniem? I co wtedy? W takim przypadku po prostu zabiorę je ze sobą ale nie zmienia to faktu, że są szpetne. Przepraszam fanów modelu😁 Odpisz, cytując
fp74 Napisano Czwartek o 18:33 Napisano Czwartek o 18:33 Nie wiem, czy w ogóle będzie ten konkurs piękności.... jestem po owocnej wymianie zdań z homecinesolutions. Odpowiedź byla szybka, na temat i zindywidualizowana do opisanych przeze mnie potrzeb i oczekiwań, a nie wklejeniem opisu promocyjnego ze strony producenta... I mimo iż mają tam adx5k w cenie poniżej 7k (więc nawet zacząłem się zastanawiać 😁 i o nie też pytałem), to ostatecznie stanęło na pierwotnym wyborze czyli adx3k. I po zawodach! Problem to termin realizacji - u nich 8 tyg, w NL co najmniej 4... Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano Czwartek o 19:59 Autor Napisano Czwartek o 19:59 4 tygodnie? Jesli w magazynie, to powinno w ciagu niecalych 2 tygodni dojsc. Tutaj u poludniowych sasiadow Odpisz, cytując
Recommended Posts