Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Na homecine i audiophonics widziałem ale w Polsce tylko jeden sklep ale cena jakaś kosmiczna.... Ogólnie to dziwna sprawa, bo jest to ich ostatni model chyba, a z dostępnością bardzo kiepsko, podczas gdy dystrybucja innych modeli jest raczej ok. Już postanowiłem, że poslucham lcd x i hek,  a jak zadne z nich mnie nie porwą od razu, to zamówię u Francuzów adx-y. Taki jest plan.

Edytowano przez fp74
Napisano (edytowany)

Przecież Niderlandy bliżej. Mniej za transport zapłacisz i szybciej by dotarły.

No ale jak HEK stealth masz w planie sprawdzic, to nie przeszkadzam.

Jedyne co w nich jest trochę dziwne, to pady dość twarde są i podobno takie pozostają.  Ewentualnie można pady od ZMF zamówić. Mieciutkie😍

Edytowano przez Artur Brol
Napisano
22 minuty temu, Artur Brol napisał:

Może jednak urzekną Cie swoim brzmieniem? I co wtedy?

W takim przypadku po prostu zabiorę je ze sobą ale nie zmienia to faktu, że są szpetne. Przepraszam fanów modelu😁

Napisano

Nie wiem, czy w ogóle będzie ten konkurs piękności.... jestem po owocnej wymianie zdań z homecinesolutions. Odpowiedź byla szybka, na temat i zindywidualizowana do opisanych przeze mnie potrzeb i oczekiwań, a nie wklejeniem opisu promocyjnego ze strony producenta... I mimo iż mają tam adx5k w cenie poniżej 7k (więc nawet zacząłem się zastanawiać 😁 i o nie też pytałem),  to ostatecznie stanęło na pierwotnym wyborze czyli adx3k. I po zawodach! Problem to termin realizacji - u nich 8 tyg, w NL co najmniej 4...