dariusz sztramski Napisano 18 października 2023 Udostępnij Napisano 18 października 2023 Witam , czy jest jakaś możliwość odtwarzania dźwięku z telefonu np. Spotify lub YT , do mini wieży która ma port USB np do pendrive lecz nie posiada wejścia aux , Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 18 października 2023 Udostępnij Napisano 18 października 2023 Jest Stosuje się np adapter OTG wpinając go w gniazdo w telefonie. Ale czy Twoja wieża to odczyta to już inna historia bo to nie to samo co pendrive, tylko we cyfrowe USB (jak coax czy optyk). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz sztramski Napisano 18 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 października 2023 4 godziny temu, Palmos napisał: Jest Stosuje się np adapter OTG wpinając go w gniazdo w telefonie. Ale czy Twoja wieża to odczyta to już inna historia bo to nie to samo co pendrive, tylko we cyfrowe USB (jak coax czy optyk). Kupiłem coś takiego jak sterownik odbiornika bluetooth usb , wszystko by było fajnie , ale tak tnie że nie da się słuchać opóźnienie 3-5 sek bo obsługuje bluetooth 2.0 a tel ma 5.0 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 18 października 2023 Udostępnij Napisano 18 października 2023 Możesz podać jaką dokładnie masz tą miniwieże? Trzeba zobaczyć co tak naprawdę można tam podłączyć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz sztramski Napisano 18 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 października 2023 7 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Możesz podać jaką dokładnie masz tą miniwieże? Trzeba zobaczyć co tak naprawdę można tam podłączyć Panasonic SA PM 52 z takim slotem na ipada u góry , fajnie gra ale stała się bezużyteczna lub tylko radio , a na pena co chwila zgrywać się nie chce . Dzięki z góry Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 18 października 2023 Udostępnij Napisano 18 października 2023 Będzie ciężko. Jest tylko samo USB do pendrive. Musiałaby być zastosowana przejściówka ale jaki efekt z tego będzie, ciężko jest nam powiedzieć 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 18 października 2023 Udostępnij Napisano 18 października 2023 Jak Ci nie szkoda kilka stówek to kup streamer wiim mini. Jak będziesz np w przyszłości zmieniał na wzmacniacz to funkcje sieciowe już będziesz mieć załatwione. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 18 października 2023 Udostępnij Napisano 18 października 2023 Tym by sie moze dalo ? Z telefonu 3.5 jack na USB.. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz sztramski Napisano 18 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 października 2023 32 minuty temu, Artur Brol napisał: Tym by sie moze dalo ? Z telefonu 3.5 jack na USB.. Niestety nie , przerabiałem . Musi coś być a'la emulator imitacja pendrive . Kupiłem jedno ustrojstwo niby działa po włożeniu do usb widzi go jako pamięć masową i tel z tym się łączy przez BT ale co 2 sek przycina na 1 sek . Tak jak by nie nadążało przesyłać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 18 października 2023 Udostępnij Napisano 18 października 2023 To juz jest raczej stary zestaw. Moze probelm po prostu w niej samej lezy i nic sie z tym nie da zrobic. Chodzi mi o to przerywanie. Ja mialem tez cos takiego ale mialo rca wejscia, wiec takim kablem 3.5 jack na stereo laczylem, i gralo. Twoj tego wejscia niestety nie ma. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz sztramski Napisano 18 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 października 2023 53 minuty temu, Artur Brol napisał: To juz jest raczej stary zestaw. Moze probelm po prostu w niej samej lezy i nic sie z tym nie da zrobic. Chodzi mi o to przerywanie. Ja mialem tez cos takiego ale mialo rca wejscia, wiec takim kablem 3.5 jack na stereo laczylem, i gralo. Twoj tego wejscia niestety nie ma. Tak właśnie nie ma RCA , ma CD, Radio, płyty, kasety nawet,Radio, od góry stacje do ipada USB , a na AUX zabrakło miejsca , haha . Fajnie gra w kuchni ale brakuje muzyki z YT . Muszę coś wykminić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 18 października 2023 Udostępnij Napisano 18 października 2023 (edytowany) A z tylu miejsca jak na lotnisko🤔 Jesli chcesz z takim zestawem zostac, to moze tez taki kup, tylko z rca? Albo cos malego z internet radio i rca? Edytowano 18 października 2023 przez Artur Brol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz sztramski Napisano 18 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 października 2023 2 godziny temu, Palmos napisał: Jak Ci nie szkoda kilka stówek to kup streamer wiim mini. Jak będziesz np w przyszłości zmieniał na wzmacniacz to funkcje sieciowe już będziesz mieć załatwione. 😆 kilka stówek , jak wieża warta może 100 zł 😆 mam dobry sprzęt Audio w salonie , ale do tego mikrusa w kuchni mam sentyment i przy gotowaniu obiadu chciał bym słuchać to co ja chce a nie to ci mi UKF nadaje . 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 19 października 2023 Udostępnij Napisano 19 października 2023 pendrive nie ma swojego zasilania. Telfon nie będzie odczytywany. 12 godzin temu, dariusz sztramski napisał: Niestety nie , przerabiałem . Musi coś być a'la emulator imitacja pendrive . Kupiłem jedno ustrojstwo niby działa po włożeniu do usb widzi go jako pamięć masową i tel z tym się łączy przez BT ale co 2 sek przycina na 1 sek . Tak jak by nie nadążało przesyłać. Szkoda bo to było racjonalne W takim razie ciezko. Zgraj kawałki jakie chcesz i tyle. 13 godzin temu, Palmos napisał: Jak Ci nie szkoda kilka stówek to kup streamer wiim mini. Jak będziesz np w przyszłości zmieniał na wzmacniacz to funkcje sieciowe już będziesz mieć załatwione. Nie ma go jak podłączyc 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz sztramski Napisano 19 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 października 2023 Temat zamykam , kupiłem kasetę z kablem i transmiter bluetooth który włącza się razem z urządzeniem jak w usb pojawi się napięcie, znalazłem sygnał głowicy przed przedwzmacniaczem by nie było przesterów , jakość dźwięku jak z AUX bez szumów i przesterów . Jack z kasety wywalony bo to jakieś nieporozumienie przez te 2 stykające się głowice, kaseta robi tylko by oszukać napęd Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 19 października 2023 Udostępnij Napisano 19 października 2023 Z ciekawosci. Pstryknal bys fotke ? Bo za nic nie rozumiem. 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek72 Napisano 19 października 2023 Udostępnij Napisano 19 października 2023 @Artur Brol https://www.euro.com.pl/akcesoria-car-audio/savio-kaseta-adapter-samochodowy-tr07.bhtml?gclid=EAIaIQobChMI7-aLjOCCggMVJ6NmAh0K6wajEAQYASABEgJ92_D_BwE&gclsrc=aw.ds dawno, dawno temu ... miałem takie ustrojstwo w samochodzie żeby odtwarzacz mp3 podłączyć (jakieś 20 lat temu) to były czasy 😅 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 19 października 2023 Udostępnij Napisano 19 października 2023 Widzialem zdjecie tego czegos, i wciaz nie wiem jak to dziala. Pierwszy raz to widze w zyciu.😔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek72 Napisano 19 października 2023 Udostępnij Napisano 19 października 2023 wkładasz do magnetofonu, włączasz odtwarzanie, kaseta oszukuje napęd że jest taśma, a do głowicy odtwarzającej "dolega" głowica w kasecie i konwertuje sygnał z mini jack na formę zapisu magnetycznego na taśmie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 19 października 2023 Udostępnij Napisano 19 października 2023 Takie buty, to jestem w domu. Jakie to ludzie sprytne sa, jak musza 😊 Dzieki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 20 października 2023 Udostępnij Napisano 20 października 2023 Tak swego czasu. Jakieś 15-20 lat temu to było ultra popularne w samochodach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adasNPR Napisano 24 sierpnia Udostępnij Napisano 24 sierpnia Dnia 18.10.2023 o 18:59, dariusz sztramski napisał: Panasonic SA PM 52 z takim slotem na ipada u góry , fajnie gra ale stała się bezużyteczna lub tylko radio , a na pena co chwila zgrywać się nie chce . Dzięki z góry Ja posiadam pioniera z podłączeniami usb ,ipad,dysk,aux oraz phone. W tel niemam usb niestety Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 24 sierpnia Udostępnij Napisano 24 sierpnia Ja sluchalem muzyki poprzez wyjscie na sluchawki w telefonie I wejście w stereo zestawie. Chyba ten aux in albo poprostu lewy , prawy. Kabel miał Jacka po jednej stronie, i rozdwajały się po drugiej na rca. Jakoś to tak było. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts