Chmarski Napisano 24 października 2023 Napisano 24 października 2023 To razem słuchamy Odpisz, cytując
Chmarski Napisano 24 października 2023 Napisano 24 października 2023 Ja niemal 30 lat temu byłem w Warszawie i też było zajebiście. Kilka lat temu też byli, ale niestety przegapiłem. Kumpel był i tez miał takie zdanie jak Ty. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 25 października 2023 Napisano 25 października 2023 11 godzin temu, prezes83 napisał: W porównaniu Wiim pro plus vs BS Node - subiektywnie - ten drugi brzmieniowo wypada lepiej i to zarówno przy podłączeniu bezpośrednim do wzmacniacza jak i przy wykorzystaniu zewnętrznego DAC'a w postaci Topping E70. Brzmienie jest żywsze, bardziej energiczne, można by nawet powiedzieć, że nieco efekciarskie. Obie aplikacje są OK, i mimo iż Nodę nie ma Chromecasta to z obsługą Deezera nie przeżywam męczarni jak to w innych odtwarzaczach. Jak @Piotr Sonido wspomniał, jakość Wiim'a jest taka sobie - przy próbie podłączenia optyka, zaślepka spadła z zawiasu i utknęła wewnątrz blokując złącze. Myślę, że 1700zł różnicy w cenie w tym wypadku będzie odczuwalne. Niekiedy, w danej konfiguracji systemu, żeby "poczuć" różnicę trzeba nieco głębiej sięgnąć do portfela. Forumowego porównania MXN10 z BS Node sam jestem ciekaw Ja też odczuwam różnice przy transportach. Opisałem to przy teście Wiima mini. Dla mnie on gra wyjątkowo jasno po optyku. W porównaniu do innych transportów jakie miałem. To się może podobać ale nie sprawdzi się w każdym systemie. Odpisz, cytując
Recommended Posts