Chmarski Napisano 24 października 2023 Udostępnij Napisano 24 października 2023 To razem słuchamy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 24 października 2023 Udostępnij Napisano 24 października 2023 Ja niemal 30 lat temu byłem w Warszawie i też było zajebiście. Kilka lat temu też byli, ale niestety przegapiłem. Kumpel był i tez miał takie zdanie jak Ty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 25 października 2023 Udostępnij Napisano 25 października 2023 11 godzin temu, prezes83 napisał: W porównaniu Wiim pro plus vs BS Node - subiektywnie - ten drugi brzmieniowo wypada lepiej i to zarówno przy podłączeniu bezpośrednim do wzmacniacza jak i przy wykorzystaniu zewnętrznego DAC'a w postaci Topping E70. Brzmienie jest żywsze, bardziej energiczne, można by nawet powiedzieć, że nieco efekciarskie. Obie aplikacje są OK, i mimo iż Nodę nie ma Chromecasta to z obsługą Deezera nie przeżywam męczarni jak to w innych odtwarzaczach. Jak @Piotr Sonido wspomniał, jakość Wiim'a jest taka sobie - przy próbie podłączenia optyka, zaślepka spadła z zawiasu i utknęła wewnątrz blokując złącze. Myślę, że 1700zł różnicy w cenie w tym wypadku będzie odczuwalne. Niekiedy, w danej konfiguracji systemu, żeby "poczuć" różnicę trzeba nieco głębiej sięgnąć do portfela. Forumowego porównania MXN10 z BS Node sam jestem ciekaw Ja też odczuwam różnice przy transportach. Opisałem to przy teście Wiima mini. Dla mnie on gra wyjątkowo jasno po optyku. W porównaniu do innych transportów jakie miałem. To się może podobać ale nie sprawdzi się w każdym systemie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts