junzi Napisano 24 października 2023 Udostępnij Napisano 24 października 2023 Dzień dobry, mam pytanie jak w tytule czy warto kupić używany Denon AVR-X4200 ? cena to 2800 zł, pow. pokoju to 16 m2. Byłby pierwszym elementem kina domowego. Z góry dziękuje za informację. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 25 października 2023 Udostępnij Napisano 25 października 2023 Minimum AVR , AVC 4500 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
junzi Napisano 25 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 25 października 2023 Dziękuje za sugestie, czy 3900 za Denon AVR-X4500H to dobra cena ? Główne przeznaczenie film 5.1 + muzyka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 25 października 2023 Udostępnij Napisano 25 października 2023 Za niewiele więcej masz nowego X3800... Zobacz wątek o okazjach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 25 października 2023 Udostępnij Napisano 25 października 2023 A teraz to nawet za mniej Kolega tam wrzucił jakiś sklep z pośrednikiem wychodzi taniej. Jakie masz kolumny? Bo jednak model X4 jest wydajniejszy i ciekawszy od X3. Pytanie który Ci wystarczy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 25 października 2023 Udostępnij Napisano 25 października 2023 Cześć, przede wszystkim, ile będziesz chciał wydać na całe kino domowe? Żeby się nie okazało, że kupisz amplituner za 4k, a na kolumny i subwoofer zostaną dwa tysiące Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
junzi Napisano 25 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 25 października 2023 Dziękuje panowie za odzew, obecnie zakupiony tylko TV LGB23 do tego chciałbym dobrać amplituner i kolumny + sub 5.1, max na kino 9 tyś Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 25 października 2023 Udostępnij Napisano 25 października 2023 1 minutę temu, junzi napisał: max na kino 9 tyś To na granicy. Kopiuję pomysł na start z wątku sprzed kilkunastu dni. Troche powyzej budzetu a jeszcze trzeba doliczyc kable itp. Potraktuj to jako punkt startowe. 1. Denon x2800 - ~3300 PLN 2. 4 x Monitor Audio Bronze 100 - ~3500 PLN albo 2 x MA B 100 + 2x FX ale wtedy cena kilka stówek w górę 3. Monitor Audio Bronze C150 - ~1300 PLN 4. Subwoofer - Klipsch SPL120 - ~2300 PLN 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
junzi Napisano 25 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 25 października 2023 Dziękuję za zestaw PanKlor pójdę tym tropem, proszę jeszcze o info co do samych kabli. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterD23337 Napisano 25 października 2023 Udostępnij Napisano 25 października 2023 (edytowany) Masz nowego Denona AVC-X3800 za 3600 zł. Napisałem w okazjach jak i w dziale kino domowe. Edytowano 25 października 2023 przez MasterD23337 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 25 października 2023 Udostępnij Napisano 25 października 2023 (edytowany) 20 minut temu, junzi napisał: Dziękuję za zestaw PanKlor pójdę tym tropem, proszę jeszcze o info co do samych kabli. Oehlbach z Euro/OleOle. Kup jakieś 2.5 mm^2 tyle ile potrzebujesz. Rozsądna i chyba jedna z tańszych opcji. BTW warto dopłacić 300 pln do x3800 jeżeli nie boisz się zagranicznej dystrybucji. Edytowano 25 października 2023 przez PanKlor Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 25 października 2023 Udostępnij Napisano 25 października 2023 PanKlor podrzucił fajny zestaw Taniej możesz jeszcze spojrzeć na Monitor Audio Bronze 50 zamiast 100. Warto też spojrzeć na zestaw od Q Acoustics, na 3050i, 3090i oraz 3010i. W razie czego napisz/zadzwoń do nas Przygotujemy fajną wycenę na kolumny, bo X3800H w tej cenie na pewno nie uda się załatwić Jako kable sprawdzą się niedrogie Chord C-Screen Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
junzi Napisano 25 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 25 października 2023 (edytowany) 3 godziny temu, MasterD23337 napisał: Masz nowego Denona AVC-X3800 za 3600 zł. Napisałem w okazjach jak i w dziale kino domowe. MasterD23337 przeglądałem link i dziękuje za propozycję jedynie pośrednik mnie powstrzymuje przed zakupem, co prawda chciałem kupić nawet używany sprzęt w podobnej cenie ale dopytam czy elektronika w tym przypadku denon z poza polskiej dystrybucji jest objęta gwarancją ? Edytowano 25 października 2023 przez junzi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterD23337 Napisano 25 października 2023 Udostępnij Napisano 25 października 2023 1 godzinę temu, junzi napisał: MasterD23337 przeglądałem link i dziękuje za propozycję jedynie pośrednik mnie powstrzymuje przed zakupem, co prawda chciałem kupić nawet używany sprzęt w podobnej cenie ale dopytam czy elektronika w tym przypadku denon z poza polskiej dystrybucji jest objęta gwarancją ? Pośrednik sprawdzony i godny polecenia. A co do gwarancji to dopytaj. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 25 października 2023 Udostępnij Napisano 25 października 2023 Będziesz miał gwarancję tylko pewnie trzeba będzie odesłać. Dystrybutor pewnie nie będzie zainteresowany pomocą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterD23337 Napisano 26 października 2023 Udostępnij Napisano 26 października 2023 13 godzin temu, PanKlor napisał: Będziesz miał gwarancję tylko pewnie trzeba będzie odesłać. Dystrybutor pewnie nie będzie zainteresowany pomocą. Ale raczej na gwarancji nie powinien się popsuć, a cena super. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 26 października 2023 Udostępnij Napisano 26 października 2023 No to ja bym poszedł w tego X3800 za niewiele wiecej. Fajna opcja. A do tego faktycznie Bronze 100 + FX jako sub polecam SPL 120 albo starszy model HT1003 Gwarancja jest niemiecka. W polsce się na nią wypnął. Tylko Yamaha ma europejską gwarancję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
junzi Napisano 26 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 października 2023 20 godzin temu, PanKlor napisał: Będziesz miał gwarancję tylko pewnie trzeba będzie odesłać. Dystrybutor pewnie nie będzie zainteresowany pomocą. Dokładnie tak, stanowisko dystrybutora dot. gwarancji. "Jesteśmy serwisem gwarancyjnym urządzeń pochodzących z Horn Distribution. Aby ustalić właściwy serwis gwarancyjny dla Pańskiego urządzenia, zachęcam do kontaktu ze sprzedawcą." Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 października 2023 Udostępnij Napisano 30 października 2023 Tak to zawsze wyglądało. Nic nowego Co nie zmienia faktu że cena/ceny momentami sa zbyt dobre żeby nie skorzystać po prostu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
junzi Napisano 31 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 31 października 2023 Zaryzykowałem i kupiłem x3800h z linku MasterD23337, łączny koszt wraz z wysyłką 4040zł, płatność przez paypal. Realizacja przez sklep błyskawiczna, podobnie jak transport przez bodycar1(paczka nadana następnego dnia po otrzymaniu od sklepu) . Czekam na przesyłkę, mam nadzieje że dojdzie w jednym kawałku i będzie polskie menu językowe. Najniższą ofertę jaką znalazłem na dzień dzisiejszy tj. 31.10.23 w PL to 4999 zł. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
junzi Napisano 3 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 listopada 2023 Sprzęt dotarł w nienaruszonym stanie, j.polski na pokładzie. Czy możecie mi polecić ścienne uchwyty głośnikowe, możliwe najmniej odstające od ściany dla Monitor Audio Bronze 100 Monitor Audio Bronze 50 Monitor Audio Bronze C150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 4 listopada 2023 Udostępnij Napisano 4 listopada 2023 Vogels na przykład VLB 200 B-tech to chyba model 77 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
junzi Napisano 4 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 listopada 2023 B-tech model 77 wyglądają sensownie, dziękuje za info. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts