jarson Napisano 26 października 2023 Udostępnij Napisano 26 października 2023 Witam Posiadam zestaw JBL HARMAN 5.1 mam problem z parowaniem listwy z subwwoferem, próbowałem wszystkich możliwych sposobów i nic . Myślę że coś się spaliło, chłop mi robił coś przy elektryce, i zrobił zwarcie w gniazdku , od tej pory mam problem . Proszę o porade Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 października 2023 Udostępnij Napisano 30 października 2023 No le co mamy doradzić? Serwis? Zadzwoń do nich? Wyślij im pytanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarson Napisano 30 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 października 2023 14 godzin temu, Piotr Sonido napisał: No le co mamy doradzić? Serwis? Zadzwoń do nich? Wyślij im pytanie. Chodzi oto czy ktoś wie jaka część mogła się spalić i czy mógłbym to sam zrobić, kontaktowałem się z serwisem , mogli by to zrobić ale muszę dostarczyć listwę. Problem jest taki że mieszkam w Angli I jestem przywiązany do wozka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 30 października 2023 Udostępnij Napisano 30 października 2023 Dnia 26.10.2023 o 20:02, jarson napisał: Witam Posiadam zestaw JBL HARMAN 5.1 mam problem z parowaniem listwy z subwwoferem, próbowałem wszystkich możliwych sposobów i nic . Myślę że coś się spaliło, chłop mi robił coś przy elektryce, i zrobił zwarcie w gniazdku , od tej pory mam problem . Proszę o porade A nie jest czasem tak, że wtyczki zasilające w Anglii mają w sobie bezpiecznik topikowy szklany? Sprawdź to lepiej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 31 października 2023 Udostępnij Napisano 31 października 2023 Możesz sprawdzić ten bezpiecznik. Jeśli to nie będzie to, to obawiam się że za wiele nie podziałasz sam. Jest brak częsci na rynku do serwisowania takich urządzen. W UK też na pewno jest serwis Harmana. Czy nie ma? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarson Napisano 31 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 31 października 2023 Tak jest serwis ,ale to takie błędne koło, przedstawiłem im sytuację, dali mi kilka wskazówek, niepodzialalo i odesłali mnie do Polski , a zestaw kupiony był w Polsce więc wtyczki ma polskie . Ja nienapisalem że wszystko działa poza parowaniem ,zasilanie jest w subwwoferze dioda Led się świeci Miga na biało ale się nie łączy. Panowie bardzo wam dziękuję za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz P. Napisano 31 października 2023 Udostępnij Napisano 31 października 2023 A powiedz mi czy migająca dioda w twoim subwooferze tylko odpowiada za łączność ? U mnie w modelu (przewodowym) harman hkts 210 był taki sam objaw migającej białej lampki, ale przyczyną tego był spalony rezystor i kondensator. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarson Napisano 31 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 31 października 2023 Tak ta lampka Led odpowiada za parowanie ,najpierw Miga szybko , po chwili Miga wolniej a na koniec jest pomaranczowa . A wszystko łączy się przez Bluetooth beż kabla . Dziekuje bardzo za zainteresowanie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarson Napisano 1 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 listopada 2023 Próbowałem parowac soundbar z telefonem i bez problemu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts