Snow Napisano 30 października 2023 Udostępnij Napisano 30 października 2023 Witam.Co sądzicie o kolumnach System Audio Saxo 60 do Yamahy as-701? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 30 października 2023 Udostępnij Napisano 30 października 2023 Cześć, masz już któryś z elementów tego zestawu? Saxo ogółem grają tak, jak im wzmacniacz zagra W tej sytuacji będzie to neutralno-jasne granie z dobrym detalem i przyjemną przestrzenią. Warto do tych kolumn sprawdzić też cieplejszego Magnata MR 780, a także Audiolaba 6000A. On zapewni granie na planie lekkiej V-ki, po cieplejszej stronie. Przy tych kolumnach ciężko o złą opcję, trzeba tylko wpasować ją w swój gust Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snow Napisano 30 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 października 2023 Mam yamahę as 701 i do niej pylon audio Sapphire 25,nawet fajnie to gra ale myślę o zmianie kolumn które by zagrały jeszcze lepiej znisko schodzącym basem,pokój 20m. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 31 października 2023 Udostępnij Napisano 31 października 2023 Myślisz że z saxo 60 będzie wiecej basu niż z sapphire 25?? Przecież w sapphire 25 basu jest aż nadto. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 31 października 2023 Udostępnij Napisano 31 października 2023 8 godzin temu, Snow napisał: Mam yamahę as 701 i do niej pylon audio Sapphire 25,nawet fajnie to gra ale myślę o zmianie kolumn które by zagrały jeszcze lepiej znisko schodzącym basem,pokój 20m. No to nie Saxo. One grają spokojniej na basie niz SZafiry. Jeśli chcesz żeby basu było więcej to ELAC F6.2 Heco Aurora 1000 Zostaw sobie wzmacniacz ktory masz. Propozycję innych tutaj nie są na miejscu. 21 minut temu, Artur Charicki napisał: Myślisz że z saxo 60 będzie wiecej basu niż z sapphire 25?? Przecież w sapphire 25 basu jest aż nadto. Dokładnie tak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 31 października 2023 Udostępnij Napisano 31 października 2023 Tak, Saxo są jaśniejsze od Szafirów. Jeszcze niższe zejście nie jest proste w tym budżecie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snow Napisano 7 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 listopada 2023 Witam forumowiczów,a co sądzicie o kolumnach Elac Carina 247.4 do Yamahy AS-701 lub Rotela A 14 MK ll ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts