sniff210 Napisano 11 listopada 2023 Udostępnij Napisano 11 listopada 2023 (edytowany) Witam forumowiczów. Czy do arcam avr 11 można podłączyć 2 suby ??? Edytowano 11 listopada 2023 przez RoRo Zmiana tytułu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 11 listopada 2023 Udostępnij Napisano 11 listopada 2023 Patrząc na tylną ściankę wydaje się że tak. Powyżej wyjść preout jest wyjście opisane jako sub 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniff210 Napisano 11 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 listopada 2023 (edytowany) A sub 1 niby gdzie podłączyć w takim razie??? Edytowano 12 listopada 2023 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim-nie ma sensu cytować go w całości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 11 listopada 2023 Udostępnij Napisano 11 listopada 2023 Pod sub 1. Zresztą zapewne masz instrukcję obsługi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniff210 Napisano 12 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 listopada 2023 (edytowany) Jeszcze nie kupiłem tego amplitunera. Nie mam instrukcji. Pytam bo mam wątpliwości. Myślałem że znajdzie się tu jakiś szczęśliwy lub nieszczęśliwy posiadacz Arcama . Edytowano 12 listopada 2023 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim-nie ma sensu cytować go w całości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 12 listopada 2023 Udostępnij Napisano 12 listopada 2023 Przecież masz dwa wyjścia sub w sekcji preamp out. Jedno poniżej wyjścia na centralny, a drugie w wydzielonej strefie wyżej. Swoją drogą dziwnie to zrobili. W wyższych modelach Arcama obok wyjścia Sub2 w tej samej sekcji są preouty na kolejne kanały. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniff210 Napisano 12 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 listopada 2023 Dziękuję za odpowiedź nie zauważyłem wcześniej tego wyjścia pod centralnym kanałem. Ciekawe czy podczas kalibracji będzie można osobno ustawić głośność dla każdego suba z osobna jak w przypadku marantza na przykład w audysey Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts