Butler Napisano 2 marca Udostępnij Napisano 2 marca 3 minuty temu, DiBatonio napisał: Zwłaszcza, kiedy pisze to ta konkretna osoba z forum 😊 Tak? O sorki, nie zauważyłem 🤣 4 minuty temu, DiBatonio napisał: Zapytam przewrotnie, czyli jak ta metoda się sprawdza, to znaczy, że słyszysz różnice między kablami, czy nie slyszysz? Pisałem już - W tej kwestii zachowam się neutralnie, wnioski zachowam dla siebie. Ale jeśli chcesz drążyć to akurat nie kable były a tapecie, może innym razem. A może nigdy. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 2 marca Udostępnij Napisano 2 marca O.K. To właśnie chciałem wiedzieć... Mam taką myśl na te okoliczność, ale o tym może przy innej okazji. A może nigdy. 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 2 marca Udostępnij Napisano 2 marca Oby, bo znowu Mariusz przyjdzie z mopem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 2 marca Udostępnij Napisano 2 marca (edytowany) Nie sądzę, bo nic takiego nie miałem na myśli, żebyś musiał się martwić o mopa. Natomiast co do testów lub metodologii, można coś robić pół życia i robić to źle. Ale nie ma co drążyć, niech każdy zachowa dla siebie swoje wnioski. Edytowano 2 marca przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts